RCO Radio > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

RCO Radio

Radiotypen: Klassiek

  

RCO Radio, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Je zou gelukkig kunnen zijn, Kate. Je verdient het om gelukkig te zijn. Maar je bent bang. Weet je wat wij zijn, Radio Luisteren? Wij zijn klaar. En nu wegwezen. Oh, mijn God! Wat is hier aan de hand? Niks. Sorry. Ga maar terug naar bed. Er is maar een persoon op deze aarde die je zo kwaad krijgt. Ze laat zich nog vermoorden. Ze is een volwassen vrouw. Een detective bij moordzaken nog wel. Het is haar werk. Het is haar leven. Als er iets met haar gebeurt Radio Luisteren Ga door. Oh, Richard, Richard. Voor een man die zijn geld verdient met woorden moet je er wel lang naar zoeken wanneer ze er toe doen. Lieverd Radio Luisteren Laat me je een advies geven, goed? Van iemand die al meer dan de helft van de film gezien heeft. Verspil er geen minuut meer van. Roy, ik ben er overheen. Ik meen het. Ik wil dat hij verdwijnt. Goed. Hij is weg. Wat? Jij wil Radio Luisteren kwijt? Hij is weg. Wa Radio Luisteren Ik Radio Luisteren Wat Radio Luisteren En de burgemeester dan? Dit is mijn afdeling, Kate. De burgemeester neemt hier niet de beslissingen. Dat doe ik. Dat zou je nu toch moeten weten. Maar ik da Radio Luisteren Ik had Radio Luisteren jaren geleden al weggestuurd kunnen hebben Radio Luisteren Wanneer ik maar wilde. De enige reden waarom ik hem hier nog zo lang liet blijven, was omdat ik zag hoe goed hij voor je was. Kate Radio Luisteren Je bent de beste die ik ooit getraind heb. Misschien wel de beste die ik ooit gezien heb. Maar je had er geen lol in voor hij voorbijkwam. Wij spreken voor de doden. RCO Radio

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*