Radio Caroline 259 Gold > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Radio Caroline 259 Gold

Radiotypen: Rock

  

Radio Caroline 259 Gold, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Wat wil je dan dat ik doe? Laat het lopen. Ze gaan je vermoorden, Kate. En als dat je niet interesseert Radio Luisteren Denk dan ten minste aan het effect dat dat zal hebben op de mensen die van je houden. Wil jij je vader dat echt aandoen? En hoe zit dat met Josh? En jij dan, Rick? Ja, natuurlijk wil ik niet dat er iets met je gebeurt. Ik ben je partner. Ik ben je vriend. Is dat wat wij zijn? Weet je wat? Ik weet niet wat wij zijn. We zoenen en we praten er nooit over. We vriezen bijna dood in elkaars armen, maar we praten er nooit over. Dus nee. Ik heb geen idee wat wij zijn. Ik weet wel dat ik niet wil toekijken hoe jij je leven weggooit. Ja, nou, de laatste keer dat ik keek, was het mijn leven, niet jouw persoonlijke missie. En gedurende de afgelopen drie jaar heb ik rondgelopen met de leukste van de klas. En het is niet genoeg. Weet je wat? Dit gaat niet meer om de zaak van je moeder. Dit gaat erom dat jij een plaats nodig hebt om je te verstoppen. Omdat je hier al zo lang mee bezig bent, ben je bang om te ontdekken wie je bent zonder dit alles. Je kent me niet, Radio Luisteren Je denkt van wel, maar dat is niet zo. Ik weet dat je in de moord op je moeder dook en er niet meer uitkwam. Ik weet dat je je daar verbergt, net zoals je je verstopt in die nutteloze relaties met mannen waar je niet van houdt. Radio Caroline 259 Gold

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*