Omroep Flevoland 89.8 FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Omroep Flevoland 89.8 FM

Radiotypen: Nieuws

  

, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Hoe heet hij ook weer? Demming. Is het uit? Waarom belde het slachtoffer jou? Ze wilde niet naar de politie. Maar waarom belde ze jou? Maya wist van mijn relatie met jou Radio Luisteren de politie. Ze dacht dat ik kon helpen. Hoe? Ze zei alleen dat ik moest komen. De deur was open. Zij lag dood op bed en op de grond lag een wapen. En met jouw plaatsdelict ervaring pakte je het moordwapen. Om ons je vingerafdrukken te geven? Ze was doodgeschoten. Ik dacht dat de moordenaar terugkwam en pakte ’t wapen om me te verdedigen. Maar dat was jij, met Esposito en de revolverheld. Revolverheld? Ik had Radio Luisteren bijna neergeschoten. Hij had een wapen. Van mij had je gemogen. Had hij maar moeten bellen. Waarom zou ik je geloven? Jij verzint verhalen voor de kost. Omdat je me kent. Ken je haar? Chloe Whitman. Ze is doodgeschoten. In haar hand zat het adres van jouw vriendin. Wat is het verband? Jij had het wapen. Vertel jij ’t maar. Luister naar muziek, kom eens. Hoofdinspecteur, hoe is ‘t? U ook al? Toe nou, jongens. Ze hebben bij Maya en Chloe thuis de kogels gevonden. Kaliber.. Radio Luisteren had een.. Dat wapen was van Maya. Dus Radio Luisteren sprak de waarheid. Ik wil hem wel vasthouden als je wilt. Je mag gaan. En dat is dat? De kogels kwamen niet uit jouw wapen. Wat doen we nu? Jij gaat naar huis. Twee doden, en je stuurt me naar huis? Als getuige moet ik je erbuiten houden. Maar ik zit er al in. Ga naar huis. Ga terug naar je exvrouw en je boekenfeestjes. Ik heb het druk. Wat heb ik misdaan? Dag, schat. Deze video moet je echt zien. Hij is ontzettend leuk. Een pinguïn mept een andere pinguïn in een wak. Straks misschien. Je kijkt alsof iemand jou in een wak heeft gemept. Ik was op het bureau. Omroep Flevoland 89.8 FM

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*