Radio Drenthe 90.8 FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Radio Drenthe 90.8 FM

Radiotypen: Nieuws

  

Radio Drenthe 90.8 FM, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Ik bedoel, ik kende ze, we zeiden ‘hallo’, hadden het over basketbal, misschien zeurden we over de A.C.L.U. Ze dronken hier wel eens wat, voor ik de zaak kocht. Weet je of Raglan of McCallister nauw samenwerkten met iemand anders? Ja. Een zwarte knul volgde ze altijd, een groentje. Ik heb hier wel ergens een foto van ze. Ja. Dat is hem. Wat was zijn naam toch ook alweer? Ah. Montgomery. Ja, McCallister en Raglan trainden hem. Montgomery zei dat hij geen van deze mannen kende. Hey! Wat is er met jou aan de hand? Hey! Je weet dat hij het is. Montgomery is de derde agent. Hij is degene die de rapporten veranderde. Hoe kun je dat nou zeggen? Hoe kun je dat zelfs maar denken? Montgomery haalde ons bij moordzaken. Wat hebben we nou, een foto?! Denk er eens over na. Waarom zou hij anders willen dat we Lockwood uitschakelen? Omdat Lockwood ons naar hem leidt. Hij heeft tegen ons gelogen. Hij heeft de hele tijd tegen ons gelogen. Nee. Hey! Blijf van me af! Ga je gang! Ga je gang! Luister naar muziek. Commandant? Commandant? Hierheen. Derde agent, het is Montgomery! Doe dat pistool weg, Roy. Kate, ik ga hier niet voor naar de gevangenis. Dat kan ik mijn familie niet aandoen. Waarom? Ik was een groentje toen het gebeurde, Kate. McCallister en Raglan waren helden voor me. Ik geloofde in wat we deden. We zouden alleen Pulgatti kidnappen die avond. Bob Armen zou daar niet eens moeten zijn. Armen greep naar mijn pistool. Toen hoorde ik het schot. Ik wist niet eens dat het mijn pistool was dat afging, tot Armen neerging. Toen trok McCallister me het busje in.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*