Sky Radio Hits > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Sky Radio Hits

Radiotypen: Pop

  

Sky Radio Hits, Online Sky Radio Hits luisteren internet radio

Zoals? Oh, heer. Ik heb een elf gespeeld. Santa’s village. Uh, Lady Liberty. Lady Liberty buiten zo’n goedkoop belastingding, en toenoh, nee. De ergste baan de ergste baan die ik ook gehad heb Ik was er slecht in, ze vonden me echt slecht, het was alleen Ik was, het was, het, gewoon helemaal, Wat was het? Secretaresse. Je zou er inderdaad slecht in zijn. Vreselijk. Oh, ik weet zeker dat vele knappe jongens deze gang betreden hebben. Duurt niet lang voor ze doorhebben dat ze vastzitten in de wurgende omhelzing van een oude vrijster. Misschien moeten we met haar praten vóórdat je de levensfilm schrijft. Ooh. Snel casting idee: Ashton and Demi. NYPD. We zijn hier om te praten met Rebecca Dalton. Kom binnen. Ik ben Ms. Dalton’s advocaat, Michael Grant. Ik zal bij de ondervraging aanwezig zijn. Ik kwam Derek tegen op een fundraiser. Later gaf hij toe dat hij was ingehuurd door de gastheer om zich onder ons te mengen en mensen aan te moedigen op de veiling te bieden. Maar het was te laat. Ik vond hem al leuk. En toen u erachter kwam dat hij een stripper is? Ik kwam er niet achter. Hij vertelde het me. Hij verborg dat nooit voor me. Het gaf hem de vrijheid om zijn acteercarrière na te volgen, overdag audities doen, en ik respecteerde zijn vasthoudendheid. Wat veroorzaakte de breakup? De relatie had zijn tijd wel gehad. Dat klinkt als iets dat je zou zeggen als je liegt; ofwel tegen jezelf, ofwel tegen ons. Je denkt toch niet echt dat ik iets te maken heb met zijn dood? Ik vind het alleen vreemd dat vlak nadat jullie uit mekaar zijn gegaan, hij dood gevonden wordt. Wie brak het af? Mijn cliënt. Waarom? Vorige week vroeg hij mijn cliënt $ , te leen. Ik heb geleerd dat het nooit een goed idee is, relaties en geld te mengen. Bedoelingen worden ondoorzichtig. En waarom had hij het geld nodig? Dat wilde hij niet zeggen. En om het nog erger te maken, hij leek afstandelijk. Jij dacht dat hij vreemdging. Het kwam bij me op, en ik ben er niet trots op, maar ik liet Michael een privé detective inhuren. Ik moest het weten. Toen mijn cliënt de foto’s zag, realiseerde ze zich dat Derek omging had met enkele beruchte mensen. En wat deed je denken dat dit een slecht iets was? Derek hing niet rond met dat soort mensen. Hij was een goede jongen uit Michigan. Als zij iets van doen hebben met zijn moord, zou ik mijn beslissing terugdraaien en hem het geld zo geven. Ik zal de foto’s moeten zien. De P.I. maakte een foto van Derek pratend met deze vrouw, en toen volgde hij haar naar de volgende locatie. Dus Derek is buiten zijn appartement pratend met bombshell McGee. Wat is daar zo gevaarlijk aan? Wacht eens even. Ryan, kun je Derek’s acteer reel erbij pakken? Man, een keer was al erg genoeg. Geef me al je geld en alle onderdelen die je daar hebt in die garage, en ik zal erover nadenken je niet neer te schieten. Muziek klappen is de Dat is dezelfde man als op de politiefoto. Muziek klappen leider van de Visi Goths motorbende. Muziek klappen’s dossier. Afpersing, Radio Luisteren met een dodelijk wapen, gewapende beroving. Toen Derek’s aflevering van “America’s Most Dangerous Criminals” uitgezonden werd, had Grimm een arrestatiebevel voor poging tot moord uitstaan. Blijkbaar was iemand hem geld schuldig, dus hij ketende hem vast aan de achterkant van zijn motor en sleepte hem rond Waarom zit psycho Grimm niet in de gevangenis? Dat was hij wel. Eigenlijk werd hij gepakt door Derek’s rol in de show. Maar de man die aan de motor werd geketend, heeft zich bedacht, weigerde te getuigen, dus Grimm is onlangs vrijgelaten uit de gevangenis. Als deze vent zo’n gek is, waarom praatte Derek dan met een van de leden van zijn bende? Ik denk dat ik dat kan beantwoorden. Toe Grimm gearresteerd werd, vroeg een verslaggever wat hij ervan vond tot gerechtigheid gedwongen te worden door een TV show. Hij zweerde wraak tegen degenen die hem in de gevangenis gezet hadden, vooral en Grimm zei: “die acteur die me als een clown deed voorkomen”. Ik kan je dit vertellen over de Visi Goths van mijn dagen bij de bende bestrijding, ze zijn heel serieus over hun bende. Die patches die ze dragen op hun vest? Het zijn geen mooie letters. Ze moeten bloed vergieten om ze te krijgen. En zo’n vent die ze draagt op de nationale TV? Dus ze lokte hem in de val Radio Luisteren voor moord. Relax, Radio Luisteren Hij zit aan een ketting. NYPD. Is dit je oma? Dit is een privé gelegenheid. Nou, dan zullen we proberen dit privé te houden. Muziek klappen. Bobby! Yo! Ik moet je een paar vragen stellen over je omgang met Derek Brookner. Nooit van gehoord. Ik pleeg een telefoontje en autodiefstalcontrole is hier om VIN nummers te controleren. Als ze ook maar een gestolen achterlicht vinden ben je erbij. Herinner je hem nu? Weet je, dat doe ik. Hij leek me een goede jongen. Hij is dood. En ik durf te wedden dat jij daar iets mee te maken hebt. Derek droeg de kleuren, en jij werd gepakt, door die show. Daarom liet je hem vermoorden. Ik zal misschien een beetje boos zijn geweest. Maar die jongen kwam vol respect. Hij bracht een donatie mee. Een donatie? Wat ben je, het leger des Heils? Nou, ik was ook verrast, maar ik denk dat Derek dacht dat g’s misschien hielpen me te kalmeren. Denk je echt dat ik geloof dat een worstelende acteur genoeg geld had om jou uit het niets $, te geven? Dat is wat er gebeurd is. Hoe kwam hij aan het geld? Ik vroeg hem verdomme niet om zijn belastingaanslag. Is niet mijn zaak hoe hij aan het geld kwam. Hij bracht het, en dat was goed genoeg. Vergeet je niet het gedeelte over de afpersing, het gedeelte waarin je je vriendin vroeg een boodschap af te geven dat Derek je $, moest betalen? Je gaf hem een week om dat te doen. Hij kon het geld niet opbrengen, en dus vermoordde je hem. Babe, waar gaat dit over? Ik kan het uitleggen. Wat deed je daar, met die knuppel praten? Luister, toen je uit de gevangenis kwam, werd ik bang dat je misschien iets doms zou doen, dus ging ik naar die jongen. Vertelde hem dat als hij geen problemen wilde, hij je uit voorzorg een donatie moest geven. Dus je waarschuwde hem? Kwam hij daarom hierheen? Ik kon niet tegen de gedachte je weer te verliezen. De enige manier dat je weer naar de gevangenis gaat, is over mijn lijk. Pookiebear Radio Luisteren Dat is het meest romantische dat ik ooit gehoord heb, schat. Kom hier. Hey. Billy’s alibi klopt. Barman bevestigt dat hij aan het poolen was tot sluiting. Yeah, en we hebben met onze C.I. gepraat en er is niks te vinden over dat ons slachtoffer heeft aangeklopt bij een van de gebruikelijke woekeraars. Weet je wat ik wil weten, is hoe een stripper aan zoveel geld komt in zo’n korte tijd. CashnGold. Radio Luisteren, je kijkt veel te veel van die infomercials. We hebben ook zijn rekening gecontroleerd bij JLP Bank Corp. Hij had nooit meer dan een paar duizend dollar op z’n rekening staan. Wacht even. Als Derek een rekening had bij JLP Bank Corp., waarom lag er dan een stortingsbriefje van Rampart Federal in zijn auto? Kijk de opnemingen van $, na van Rampart Federal branches op de dag dat Derek Billy betaalde. Ik snap niet hoe je dat gemist kunt hebben. Yo. Rampart Federal aan rd heeft een transactie van dat formaat, gedaan door een Jesse Mandalay om : A.M. die dag. Derek had een kaartje van Jesse Mandalay in een van zijn boeken zitten. Ik heb het gebeld. Het was afgesloten. Het is mogelijk dat Mandalay degene is die Derek het geld geleend heeft.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*