Pinguin Radio > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Pinguin Radio

Radiotypen: Rock

  

Pinguin Radio, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Pinguin Radio We gaan rondreizen. We gaan alle romantische plaatsen bezoeken. Wacht Radio Luisteren Meent u dat serieus, baas? Wilt u echt met pensioen? Ik heb niet alles bereikt wat ik wilde, maar ik heb genoeg gedaan. Het is tijd om verder te gaan. Het beste cadeau ooit Radio Luisteren Meer Roy. Luister, ik heb jullie alles geleerd wat ik weet over dit werk, oké? Jullie redden het prima zonder mij. Oh, kom op. Weg met die trieste gezichten. Lach, alsjeblieft. Dat is een bevel. Zorg goed voor jezelf, oké? Gedragen jullie je nou maar. Heb het leuk. Gefeliciteerd hoor. Goede avond. Bedankt. Dag. Fijne trouwdag. Goede avond. Goede avond, commandant. Wat heb je tegen hem gezegd? Niks. Nee, ik heb hem alleen gezegd te luisteren naar wat zijn vrouw wilde. Verdomme, Radio Luisteren Hoe kan je dat Radio Luisteren Ik heb Radio Luisteren Ik heb echt niet Radio Luisteren Radio Luisteren, laat me je een geheimpje vertellen. Commandant Montgomery gaat regelmatig met pensioen. Geef het gewoon een week of twee. Hij is net de Brett Favre van de NYPD. Geloof me. Hij gaat nergens heen. Hij gaat nergens heen. Hey, wat ik je nog wilde vragen, heeft Luister naar muziek een beslissing genomen over Ashley? Ja, dat heeft ze. Ze heeft besloten dat het het risico waard is. En ze gaat gewoon terug blijven komen.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*