ShoutedFM mth.Electro > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

ShoutedFM mth.Electro

Radiotypen: Rock

  

ShoutedFM mth.Electro, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Dat is een goede keuze. Ik zie je morgen. Tot morgen. Ashley, wat doe jij hier? Hey, Mr. Radio Luisteren Hoi pap. Raad eens? Wat? Ik ga naar Stanford. Wat? Ik vraag een vroege toelating aan. En omdat ik elk semester sinds het begin extra vakken heb gevolgd, heb ik genoeg punten om in de herfst af te studeren. Wat? Ja. Op die manier kunnen Ashley en ik samen zijn in januari, op de universiteit. Niet echt, maar het is gebaseerd op een van de beste personages die ik ooit bedacht heb. Weet je, Wolverine, Batman, Betty, Veronica Radio Luisteren Natuurlijk, ze waren goed, in hun tijd. Maar er is een nieuwe held verschenen, en zijn naam is Radio Luisteren Derrick Storm. Vergevorderde opmaak voor “A Deadly Storm”, het nieuwe graphic novel. Dat is best gaaf. Dat is gewoon geweldig. Waar is Luister naar muziek? Ik wil haar dit laten zien. Ze is op haar wekelijkse bezoek naar de gevangenis om Lockwood te ondervragen. Juist. Dank je. Graag gedaan. Welkom terug, Detective Luister naar muziek. Agent Ryker. De specialiteit van de dag is een seriebrandstichter. Nee, dank je. Misschien kan ik je interesseren in een gewapend overvaller onder de tatoeages, die claimt onschuldig te zijn? Weet je, ik denk dat ik gewoon het gebruikelijke wil Radio Luisteren . Hal Lockwood. Uitstekende keuze, mevrouw. Ik laat iemand hem hierheen brengen. Dank je. Dit is Ryker. Er is bezoek voor Lockwood. Afzondering, . Ja. Hoe bedoel je? Lockwood zit niet meer in afzondering. Waar is hij? Hij is een uur geleden overgebracht naar de gewone afdeling.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*