Den Haag FM 92.0 FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Den Haag FM 92.0 FM

Radiotypen: Nieuws

  

Den Haag FM 92.0 FM, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Ik herinner me dat hij zei: “Het is in orde jongen. Het was niet jouw schuld”. “Dat gebeurt elke dag in deze stad.” McCallister en Raglan probeerden het te verdringen. Maar ik niet. Ik heb het allemaal in mijn werk gestopt, Kate. Ik ben de beste agent geworden die ik kon zijn. En toen jij het twaalfde binnenwandelde Radio Luisteren Voelde ik de hand van God. Ik wist dat hij me nog een kans gaf, en ik dacht, als ik jou kan beschermen zoals ik haar had moeten beschermen Radio Luisteren Heeft u mijn moeder vermoord? Nee, dat was jaren later, maar ze stierf door wat wij die nacht deden. Wie heeft haar dan vermoord? Ik weet niet hoe, maar op de een of andere manier wist hij wat we gedaan hadden. En hij had ons allemaal kunnen aangeven. In plaats daarvan, eiste hij het losgeld. Hij gebruikte dat geld om te worden wat hij is, en God vergeef me, maar dat is waarschijnlijk mijn grootste zonde. Geef me een naam. Dat ben je me verschuldigd, Roy. Nee, Kate. Ik geef je een naam, ik ken je, dan ga je daar meteen naartoe. Ik kan je dan net zo goed nu neerschieten. Daarom bracht je me hierheen, nietwaar, om me te vermoorden? Nee, ik bracht je hierheen om ze te lokken. Je hebt ze gelokt? En nu komen ze er aan. Je moet nu vertrekken. Ze komen hierheen om je te vermoorden, en dat laat ik niet gebeuren. Ik ga hier een einde aan maken. Ik ga nergens heen, meneer. Oh, jawel. Radio Luisteren, neem haar mee. Commandant, ik Radio Luisteren Niet discussiĆ«ren. Daarom belde ik je. Neem haar mee. Nu. Commandant, alstublieft. Luister gewoon naar me. U hoeft dit niet te doen. Kate Radio Luisteren Nee, alstublieft. Den Haag FM 92.0 FM

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*