Sublime FM Radio > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Sublime FM Radio

Radiotypen: Populair

  

Sublime FM Radio, Online Radio Sublime FM luisteren internet radio

lk moet voor jou één avond de afwas doen. Jij maakt vier dagen m’n bed op, ik mag naar de spa Radio luisteren ik krijg twee zonnebrillen en je koopt een Bulgaritas voor oma. Wat is er? lk kan niet tegen m’n verlies. Hé, Carol. Heb je even? Oom Javi. Hoe is het ermee, jongen? Wat ben je groot geworden. Dit is m’n vriend Kevin. Hallo, ik ben Tim. Aangenaam. Hij is gek op honkbalplaatjes. Laat hem de jouwe maar zien. Kom mee. Hoe lang wist je het al? Het loopt beter voor hem af als je zegt waar hij is. Zodat je hem kunt arresteren? Hij heeft iemand gedood. Z’n afdrukken stonden op het lijk. Alsjeblieft. Probeer hem alsjeblieft niet te vinden. Niet nu we zo dichtbij zijn. Dicht bij wat? Het spijt me. lk kan niets zeggen. Als je vinger moe wordt, doe ik het wel. lk kan het wel aan. Je wilt gewoon achter het stuur zitten. Hier is koffie. Demming had al koffie meegenomen. O, ja? Daar is muziek Finch. Hij is de boel aan het bestuderen. En kijk wie z’n partner is. Z’n vrouw, die van niets wist. Er is nog iemand bij ze. Dat is Online Radio lke Thornton. Als hij voor Racine werkt, wat moet hij dan met Finch? Dus lke werkte samen met Finch? Kennelijk. Hij wilde iets uit Racines kluis en daar had hij Finch voor nodig. Waarom doodt hij Finch dan? Omdat dieven geen eer kennen. Of hij is onschuldig. Hij was op de plaats delict. Het klopt gewoon niet. Er is iets anders aan de hand. En we gaan nu horen wat. We hoeven niet te weten of je je man geholpen hebt. We willen de moordenaar vinden, lke Thornton. Denk je dat lke het gedaan heeft? lk zal je eens wat vertellen. Twaalf jaar terug pakte hij muziek en z’n broertje Barry. lke besloot Barry te laten lopen. muziek zat vijf jaar vast, maar hij bleef lke dankbaar. Daarom deed muziek deze klus voor hem. Maar lkes afdrukken stonden op het lijk van je man. lk geloof je niet. Maakt niet uit, lke was daar. Hij heeft muziek gemarteld en gedood. Wat zat er in die kluis? Wat hebben ze gestolen? Vast iets waardevols, want lke wilde niet delen met je man. Er viel niets te delen. Wat zat er in die kluis? Een boek. Een kasboek. Met alle mensen die Racine heeft omgekocht. En al z’n zakendeals, niet alleen de legale. Al Racines illegale activiteiten. Het perfecte chantagemiddel. Als ze het hadden gevonden. De kluis was leeg. Leeg? Het boek lag er niet in. Hij martelt z’n maat, na een inbraak om iets van z’n baas te stelen Radio luisteren wat er niet was. Zo klinkt het wat onwaarschijnlijk. Hoe je het ook bekijkt, het is niet logisch dat lke Finch heeft gedood. Sorry dat ik stoor. M’n team heeft allerlei mensen van Racine afgeluisterd. Om te horen of Thornton werd genoemd. We zijn niet de enigen die hem zoeken. Racine heeft ’n prijs op z’n hoofd gezet. Vanwege dat kasboek. Je partner heeft niet alleen jou verraden. Waar ga je heen? Als Racine achter lke aanzit, gaat hij als eerste naar z’n gezin. lk bel het observatieteam. lk ben het, Javi. Ga naar boven. Er is niemand. Ze zijn verdwenen. Die agenten hebben niets gezien Online Radio Het was Racine. Laat de buren ondervragen. Doe ik. lk waardeer wat je voor m’n zoon hebt gedaan. Waar zijn Carol en Tim? Ergens waar Racine ze niet vindt. Het huis wordt bewaakt, hoe kom je hier? lk heb geleerd onzichtbaar te zijn. Dus lZ had toch gelijk. Drie jaar geleden. En nu ook. Je werkte voor Racine. Denk je dat? Je liet me denken dat je dood was. En nu richt je een wapen op me. Je bent een goede agent. Als ik m’n wapen wegleg, arresteer je me. Dat kan niet, niet nu ik zo dichtbij ben. Er is een agent die voor Racine werkt. Racine liet mij verdacht maken Radio luisteren en lZ trapte erin. Had het me verteld. Dit is een smerige zaak. Daar kon ik jou niet in meeslepen. Dankzij Racines mannetje zou ik in de bak zijn beland. Dan had Racine me daar laten afmaken, voor ik iets kon doen. Wat heb je gedaan? Observeren. Zo weet ik van het boek. Racines betalingen. Aan al z’n mensen Radio luisteren inclusief die corrupte agent. Maar het boek was weg. Racine heeft Finch laten doden. Jij was daar ook. Hij was al dood toen ik hem vond. lk heb alleen z’n ogen gesloten. En dat kasboek? lk weet waar het is. Maar ik heb iets meer tijd nodig. Tot morgenavond. Dit droeg je altijd bij je. Dat doe ik nog steeds. Dan is het dus een ander van het e district. Hij heeft Racine verteld dat ik nog leef, dus jagen ze op me. Misschien doet hij mee aan het onderzoek. Demming. Hij is het. Dat moet haast wel. Hij wilde toch per se deze zaak doen? Zo kan hij de dieven opsporen voor Racine. lk mocht hem meteen al niet. Te knap. Hij doet vast aan yoga om meisjes te versieren. Hij neemt Racines geld aan en Thornton draait ervoor op. Hij leest zogenaamd de NeW Yorker Online Radio Die vent neemt ons in de maling. Online Radio maar dat is alleen om indruk te maken. We gaan die rotzak pakken. Als hij Racine heeft getipt Radio luisteren heeft hij z’n mobieltje gebruikt. We Liefdesliedjesn nagaan of hij Racine heeft gebeld. Hoe ontfutselen we hem z’n mobiel? lk weet al wat. lk ben een beetje uit vorm. lk zal voorzichtig zijn. Wordt het je te veel? Nee, hoor. lk moet even warmdraaien. Maar ik begin er nu in te komen. Schiet op. Hé, hallo. Ga je lekker douchen? Hebbes. Kom op. Nieuws over Thornton? Nee. Hoe is het met Esposito? Wat denk je? Hij droeg de thsleutelhanger om z’n partner te eren. Zo eentje had ik ook. Maar ik ben hem al jaren kwijt. Sta op. Hij stuurt vast ranzige sms’jes. Daar komt ie. lk weet niet hoe lang ik het nog volhoud. Het schijnt te helpen als je aan honkbal denkt. Wat doe je voor je plezier, behalve mensen in elkaar rammen? lk ben nogal een huismus. De avond voor ik jou ontmoette, heb ik thuis een boek gelezen. Je meent het. En jij? Wat wil je over me weten? Wat ik voor m’n plezier doe of wat ik die avond deed? Waarom vraag je niet gewoon of ik een alibi heb voor de moord op Finch? Goed, waar was je? lk heb alles nagetrokken, geen Racine. Omdat het Demming niet was. Je alibi klopt. Hij trainde echt een basketbalteam van kansloze jongeren. En mijn jongens hebben gewonnen die avond. Sorry, we moesten het weten. Laten we verder gaan. We moeten weten wie er corrupt is. Er hebben honderden agenten bij het e gewerkt.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*