Omroep Brabant 95.8 > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Omroep Brabant 95.8

Radiotypen: Populair

  

Omroep Brabant 95.8, Online luisteren internet radio…

Dit moet de reden zijn dat ze zo overstuur was. Ze wist dat als de leiding erachter kwam, alles voorbij zou zijn. Het is allemaal voorbij. Maar waarom vertelde ze het me niet? Heb je enig idee wie deze foto’s genomen kan hebben? Met die haardracht moet het zes maanden geleden zijn. Ik zal mijn kalender moeten controleren. Agenten hebben gepraat met de meisjes waarmee Amber het best bevriend was. Ze vertelde hen ook niet over de foto’s. Ze dacht waarschijnlijk dat ze het tegen haar zouden gebruiken. Luister naar muziek, jij bent toch een vrouw? Meneer, ik heb geen idee voor een cadeau voor uw vrouw. Nog steeds geen cadeau bedacht? Ik kan maar niks verzinnen. Het beste dat je een vrouw kunt geven is iets dat ze zei dat ze wilde terwijl ze dacht dat je niet luisterde. Wat als ik niet luisterde? Tegoedbon? Luister naar muziek. Volgens haar begeleider was Amber zes maanden geleden in de stad voor een shoot. Hij denkt dat ze rond dezelfde tijd zijn genomen. En met wie was die shoot? Een fotograaf genaamd Dax Lattimer. Heeft hij een dossier? Nee, maar ik heb rondgevraagd en de man is geen vreemde wat betreft naaktfoto’s. Buiten de hoofdshots is hij ook freelancer voor bladen voor magazines. Dat klinkt als onze man. Waar is hij nu? Hij heeft een studio in de East Village. Ik ga er nu heen. Goed. Ik laat Ryan je daar ontmoeten. Natuurlijk herinner ik me Amber. Lieve meid. Ik heb wat foto’s voor haar gemaakt. Heb je nog meer genomen terwijl je bezig was? Misschien wat plaatjes van haar met niets anders dan een glimlach? Amber was daar het type niet voor. Ze was helemaal voor de glamour. Dus waar gaat dit over? Ze is vermoord. En wie haar ook vermoord heeft, heeft deze foto genomen. Ja, nou, ik heb die niet genomen. Ik ben niet zo gemiddeld. Echt? Deze werden genomen rond de tijd dat je met Amber werkte. En we weten allemaal dat jij meer doet dan dieren en families. Hey, we moeten allemaal onze rekeningen betalen. En nu Amber bekender werd, waren die foto’s veel meer waard. Zo’n mooie meid, alleen met jou in de studio? Hey, je moet me geloven.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*