Aalburg FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Aalburg FM

Radiotypen: s-Hertogenbosch

  

Aalburg FM, Online Aalburg FM luisteren internet radio

Herkent u deze man? Ik weet het niet. Is dat Dean? Ik hoopte dat u mij dat kon vertellen. En deze auto? Is dat zijn auto? Dean heeft geen auto. Hij huurt er een als hij er een nodig heeft. Een Glock. Dean’s pistool, het is een Glock. We moesten onze eigendommen specificeren voor de scheiding. Mrs. Lefcourt, heeft Dean een plek waar hij Radio Luisteren graag mee naar toe neemt? Favoriete hangplekken? Voor zover ik weet heeft hij hem nooit ergens mee naar toe genomen. Dat is niet waar. Dean’s familie heeft een huisje in de Poconos. Pennsylvania State Police is nu onderweg naar het huisje. Met wat geluk vinden we Radio Luisteren. Gaat het? Ik kan me niet voorstellen hoe Radio Luisteren’s moeder zich voelt. Ja, ik ook niet. Toen Luister naar muziek was, gingen we kerstinkopen doen bij een winkelcentrum Radio Luisteren in White Plains. Ik paste een grijze gleufhoed. Ik draai me om en ze is weg, verdwenen. Ik zocht overal, net als de beveiliging en de politie. We zochten meer dan een uur. Je hoeft geen schrijver te zijn om alle worstcase scenario’s te bedenken. Waar heb je haar gevonden? Achter een rek met winterjassen. Ze verveelde zich. Ze kroop eronder en viel in slaap. Tot op de dag van vandaag droom ik daar nog over. Ik had net Esposito aan de lijn. Het ziet ernaar uit dat Dean vertrokken is. Wat hebben ze gevonden? Het is wat ze niet gevonden hebben Radio Luisteren Geen tandenborstel, geen deodorant, geen shampoo in de douche. Ik controleer zijn credit card op iets dat aangeeft dat hij reist. Dean’s bureau? Niet te missen, toch? Overal foto’s. Hij noemt het Radio LuisterenPalooza. Is dit zijn enige werkgebied? Hoe klonk hij toen hij zich ziekmeldde? Klonk hij Radio Luisteren gestressed? Om de waarheid te zeggen, detective, Dean heeft zich niet ziekgemeld. Ik nam waar voor hem. Waarom? Zijn exvrouw hertrouwde met een of andere rijke dokter zo’n beetje vijf minuten nadat de scheiding rond was. Hij had rekeningen tot over zijn oren. Ik dacht, hij moet gewoon wat tijd doorbrengen met zijn zoon. Hij meldde zich niet ziek, nou en? Ik nam het van hem over. Zo doen we dat hier. Hey, Teresa! Ik kom er al aan. Wat is er in Indy, Dean? Misschien heeft hij familie in Indianapolis Radio Luisteren Iemand die hem kan verbergen. Ja, maar er zijn geen vliegtickets gekocht in zijn naam of die van Radio Luisteren. Het huisje is leeg. P.A. State Troopers zeggen dat het eruit ziet alsof er al maanden niemand geweest is. We hadden zojuist een treffer op Dean Donegal’s financi├źn. Een uur geleden boekte hij een motelkamer Jamaica, Queens. Dat is niet ver van het vliegveld vandaan. Hij probeert misschien nog steeds Radio Luisteren de stad uit te krijgen. Als we geluk hebben. Hij schoot iemand neer, hij is op de vlucht, hij staat onder extreme druk. Laten we hem pakken voordat dit in een bloedbad eindigt voor iedereen. NYPD! Radio Luisteren, ben je hier?! Handen! Laat me je handen zien! Radio Luisteren! Badkamer is leeg. Hij is niet hier. Waar is Radio Luisteren? Ik weet het niet. Ze hebben me verteld in te checken in een motel en op verdere instructies te wachten. Wie? Weet ik niet. Ik weet alleen dat ze hem hebben. En als ik je help, zullen ze mijn zoon vermoorden. Waar is Radio Luisteren, Dean? Dat zei ik toch: ik weet het niet. Waarom ging je naar Indianapolis? Indian Radio Luisteren Waar heb je het over? We weten dat je vliegprijzen checkte. Ik deed onderzoek voor een reisje in de vakantie. Wat, denken jullie dat ik mijn eigen zoon ontvoerde? Je was in een hotel bij het vliegveld. Daar moest ik heen van ze. Van wie? Alstublieft. Ze zeiden dat ze hem vermoorden als ik met de politie ging praten. Dean, als je zoon in gevaar is moet je ons vertellen wat je weet. Ik ging hem ophalen na de training. Toen hij niet op de gebruikelijke plaats was, dacht ik dat hij naar huis gelopen was. Toen ik thuiskwam, lag die telefoon op mijn deurmat. Er stond een smsje in. “We hebben je zoon. Vertel het niemand. Gebruik alleen deze telefoon. Neem contact op met de politie en Radio Luisteren is dood.” “Blijf opletten. We zullen je vertellen waar je heen moet en wat je moet doen. Vertel het niemand. Het leven van je zoon hangt er van af.” Wat willen ze van je? Ik heb geen idee. Dean’s Glock is een millimeter. Goede merk, verkeerde model. Lichtbol Len werd gedood met een .. De SIM kaart van zijn telefoon levert niks op en de smsjes komen niet van een andere telefoon. Ze komen van een Internet sms service met een basis in de Oekra├»ne, geen IP adres, ontraceerbaar. Volg de SIM. Ik wil een print van elke sms. En zoek uit wat het elektronische serienummer van de telefoon is. Ik wil weten waar en door wie hij gekocht is. Regel ik, meneer. Wat willen ze van je? Willen ze losgeld? Maak je een grapje? Ik heb $, schuld sinds mijn scheiding. Ik ben bijna blut. En de nieuwe man van van je exvrouw? Hij heeft geld. Hem bellen ze niet. Ze bellen mij. Wat als ze ontdekken waar ik ben? Ik wil gewoon mijn zoon terug. Dan is je beste optie met ons mee te werken. Laat ons je helpen. Ik heb wat lucht nodig. Kijk, ik weet dat dit moeilijk is. Maar je moet ons vertrouwen. We vinden hem wel. Okee. Laat ze mijn zoon geen pijn doen. Waar is hij? Waar is Radio Luisteren? Je zou daar zijn om hem op te halen van voetbaltraining! Dit is de reden dat ik nooit had moeten toestemmen met gedeelde voogdij. Het komt wel goed. Bemoei je er niet mee. Jij bent geen familie. Hij is ook mijn jongen. Ga zitten! Zo is het genoeg! Iedereen moet rustig worden, samenwerken en nadenken. Dean, heb je een ongewoon iemand opgemerkt die met je zoon rondhing iets ongewoons in zijn leven? Nee. Ik bedoel Radio Luisteren Ik geloof het niet. En jullie? Volgens mij niet. Nee. Deze ontvoering was duidelijk gepland. Dus de ontvoerder wist waar Radio Luisteren zou zijn. Meneer, dit is een berichtje. Het komt van de ontvoerder. Er is een video bijgevoegd. Hoi pap. Ik weet dat je ongerust bent, maar ik ben in orde. Ze zeggen dat als je doet wat ze vragen, alles goed komt. Ga alleen gewoon niet naar de politie. Ik zie je snel, en vergeet niet Ace te voeren. Godzijdank, hij leeft. Er zit een tijdsmarker op: : A.M. Dat werd acht minuten geleden verstuurd. Dit is goed, Mrs. Lefcourt.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*