Pinguin Aardschok > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Pinguin Aardschok

Radiotypen: Rock

  

Pinguin Aardschok, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Wat? Hij zat niet voor niks in afzondering. Je moet hem daar weghalen. Nu. Waarom? Wat is er zo erg aan? Er zit een gevangene daar Radio Luisteren Gary McCallister. Lockwood zal hem vermoorden zodra hij de kans krijgt. Weet je, ik vroeg me al af wanneer ik aan de beurt zou zijn. Het is oké als je een minuutje wilt. Weg! Weg! Aan de kant! Maak er geen rommeltje van, oké? Dat doe ik nooit. Ga. Hoe kwam hij überhaupt op de gewone afdeling terecht? Esposito controleert dat nu, maar ik denk niet dat het een foutje was. Het spijt me. Wat? Nou, Lockwood vermoord Raglan, daarna steekt hij McCallister neer. Allebei exagenten die iets te maken hadden met de moord op je moeder. Hij vernietigt je hele onderzoek. Radio Luisteren, hij vernietigt het niet. Hij geeft me nieuwe aanwijzingen. Ik ben de afgelopen vier maanden elke week naar die gevangenis gegaan om een staarwedstrijd met de duivel uit te vechten, en de duivel keek net weg. Dit is precies waar ik naar zocht. Hey, de gevangenis zegt dat de hand tekening op de overplaatsing vervalst is. En de enige mensen die toegang hebben tot die documenten in de gevangenis, zijn bewakers en geautoriseerde stafmedewerkers. Dat wijst op omkoping of afpersing. Ik wil een volledige financiële controle van alle medewerkers in die gevangenis, bewakers en burgers. Ik wil weten wie er achterliep met de hypotheek, wie achterliep met alimentatie. Iemand heeft een groot risico genomen door Lockwood die overplaatsing te geven, en moet ten einde raad geweest zijn. We regelen het.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*