Radio 10 80’s > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Radio 10 80’s

Radiotypen: Radio 10

  

Radio 10 80’s, Online Radio 10 80’s luisteren internet radio

Wat was hij daarmee van plan? Weinig goeds. Stonden er afdrukken op de camera? Geen bekende. Dan heeft hij geen strafblad. Wat deed Doug in dat appartement? Hij kende die kraker. Waarom laat die vent dit allemaal slingeren? Dat is inderdaad onbegrijpelijk. Heb je niet eens een flitsende theorie? Helemaal niets. Geen afdrukken, geen aanwijzingen. Hoe vinden we hem? We moeten uitzoeken hoe hij wist dat de Dysons weg waren. Misschien is er een relatie met die andere adressen. Misschien Liefdesliedjesn we via die foto’s de andere adressen achterhalen. Hoi. lk kijk even wie er gewonnen heeft. Wij. Over welke wedstrijd heb ik het? Die hele belangrijke. Wat is hier aan de hand? Een foto van een medicijnkastje. Je kunt de naam bijna lezen. Vraag of ze ‘m wat scherper Liefdesliedjesn maken. M’n medicijnen? Heeft hij m’n dagboek ook gelezen? Dat weten we niet. U kent hem dus niet? Dat weet ik heel zeker. En u kent de Dysons niet? Alleen m’n moeder wist waar ik was. lk had me ziek gemeld. Zeg het maar niet tegen m’n baas. ls u iets vreemds opgevallen toen u terugkwam? Nu begrijp ik het. M’n kraan lekte. De conciërge wilde maar niet komen. Toen ik terugkwam, was de kraan gemaakt. Maar de conciërge wist niet waar ik het over had. Heeft de kraker geklust? Ja. En er stond een fles vieze champagne in de koelkast. lk dacht dat één van m’n vrienden die daar had neergezet. Maar geen van m’n vrienden zou ooit Online Radio Zulk bocht meenemen. Hij klust, en hij laat cadeautjes achter. Een kraker met klasse. Hij heeft wel iemand vermoord. Fijn dat u even langs kon komen. Die foto in de krant doet u geen recht. ln het echt bent u veel knapper. Sta je in de krant? Bent u soms die vriendin? U zei? Het is wel een lot uit de loterij. Mond dicht. Laat zien, nu meteen. Een relatie? Naar het schijnt. Wat heb je ze verteld? Niks, ik moet om m’n reputatie denken. En mijn reputatie dan? lk ben net zo kwaad als jij. lk ga meteen m’n abonnement opzeggen. Het is al geen lolletje als vrouw bij de politie. Hier zit ik niet op te Online Radio De NeW York Ledger graag. Niet alleen haar moeder wist dat ze weg was. Ze wilde vast niet dat de kranten zich voor de deur opstapelden. Afdeling abonnementen? Die mensen weten precies wie er op vakantie is, en hoe lang. lk wil graag van twee van uw abonnees weten wanneer ze op vakantie waren. Wie ik ben? Soms vergeet ik dat ik hier niet werk. lk niet. Met rechercheur Beckett. Mag ik uw baas even? lk herken hem niet, maar er werken hier honderden mensen. Hoeveel mensen hebben die vakantiegegevens? Een paar bij Abonnementen, een paar bij lncasso, en de krantenjongens. lk wil graag een lijst met namen. Loop maar even mee. Donna? Richard, je bent toch niet boos? lk wilde je weer op nummer zeven zetten. Welnee, dat boeit me niet zo heel erg. Maar waarom denk je dat ik een relatie met Beckett heb? Omdat je het steeds over haar had. Welnee. Jawel, je ging maar door over hoe grappig ze was, en hoe goed. Vorig jaar had je ’t alleen over jezelf. lk ben vrijgezel. Meen je dat? De nummer drie van de dameslijst vroeg naar je. Heb je haar foto gezien? Of kijk je nooit onder de vouw? Echt wel, maar ik heb het druk met de volgende roman en Online Radio Amanda Livingston. Wil je haar nummer? Zij wil het jouwe wel. We hebben beet. Mickey Carlson bezorgt de krant bij Dyson en Langford. Een bezorger, jawel. Hij is vandaag niet komen opdagen. Heeft hij z’n adres ook opgegeven? Nee, en nu begrijp ik waarom. Morgen is het betaaldag. Heeft hij een rekening? Hij komt zelf z’n cheque halen. Om één minuut over tien is hij er. Een bezorger met spuiten vol ketamine? Dat baantje is vast een dekmantel. Al deze abonnees zijn op vakantie. Hij zit in één van die huizen. Hij is gewapend, dus kijk uit. Wij wachten hem op bij de krant. We vinden hem wel. De ironie. Ze denken dat ze veilig zijn. Het woord ironie goed gebruikt. Wie was die vrouw bij de krant? Donna. Die heeft over ons geschreven. ‘Ons’ bestaat niet. Weet ik. Heb je dat ook gezegd? Jazeker. En dat pakte goed uit. Begeerlijke vrijgezellin nummer drie wil me namelijk graag ontmoeten. Als de pers ons samen ziet, zijn ze ons meteen vergeten. lk zie de koppen al: negen en drie, diner voor twee. Er zijn zat vrouwen die graag een relatie met mij zouden hebben. lk heb geen leven. Mr Bishop ook niet. Daarom ligt hij op tafel. lk moet op een afspraakje. Een afspraakje, met een man en zo. Je probeert me altijd te koppelen. Wat heb je in de aanbieding? Wat heb jij ineens? Na het werk zit ik altijd maar rustig thuis. lk ben al die rust zat, ik wil leven in de brouwerij. lk schrijf een recept uit. Wat is een Braddekker? Brad Dekker, die brandweerman. Lekker ding? Mr Juli in de kalender van vorig jaar. Juli? De lekkerste dingen staan altijd bij de zomermaanden. Dat bedoel ik. Om een uur of acht? Prima. lk ook. Fijne avond, Amanda. Sorry dat ik laat ben. Er is quiche. De zoete inval. Of meer de hartige. En hoe was jouw dag? Helemaal geweldig. lk moest bij de directrice komen. Wat wilde ze dan? Jou, hier heb je haar nummer. En van de lerares Duits moest ik zeggen dass du sexappeal hast. Beetje oud, maar dit is haar nummer. Fräulein Sonnenberg? Te oud? M’n vriendin Sloan vindt je het einde. Ze is al bijna achttien. Dan Liefdesliedjesn we met z’n vieren uit. Je hebt een beetje de pest aan me, hè? Een beetje wel. Wat zei Beckett? Die zit er niet mee. Ze voelt zich misschien wel gevleid. Gevleid? Dat wilde ik nog Radio luisteren opeten. Kwart over tien, hij komt niet. Geduld, Radio. Heb jij ooit van Drago gehoord? Dat is een exclusief restaurant. Prijzig, en je komt er alleen in als je de juiste mensen kent. Hoezo? lk zoek een restaurant. Voor een afspraakje? lnderdaad. Waarom sta je daar zo van te kijken? lk vond je niet zo’n type voor Drago. En waar had je me dan wel op ingeschat? Hé, daar is hij. Mickey Carlson? lk ben Online Radio Je bent gearresteerd voor de moord op Doug Bishop. Hier heb je hem mee vermoord. Niet waar. Dat pistool had te veel rommel opgeleverd. Dat is niet van mij. lk heb niks gedaan, alleen een huis gekraakt. Dat is ook verboden. lk doe het heel netjes. Als jij het niet was, wie heeft Doug dan vermoord? Die vent uit het appartement van Maitlan. Daar zat ik voordat ik naar Dyson ging. Begin nou eens bij het begin. De Maitlans waren een week weg. Ze wonen in een geweldige buurt. lk peuter het slot open, en ik maak vast wat foto’s. lk zie wat spuiten liggen. lk denk: misschien heeft er eentje suikerziekte. Dus ik ga verder, maar dan zie ik een pistool met een demper op het bed. En daarnaast liggen allemaal spullen. Spullen? Berguitrusting. lk wil daar meteen weg Radio luisteren maar dan hoor ik ineens de sleutel in het slot. lk duik de kast in. Door de latjes zie ik drie mannen. Die vent, een heel gewone jongen en een heel ruige vent Radio luisteren met een litteken in de vorm van een halve maan. Een halve maan? Bizar toch? Zij gaan naar achteren, en ik neem de benen. lk ga naar het huis van de Dysons. lneens komt hij met z’n vriendje binnen. Die halve maan? Nee, die andere. Ze zeggen dat ze hun telefoon terug willen. Verzin je dit nou ter plekke? Echt niet. lk had één van hun jasjes meegenomen, maar dat konden zij niet weten.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*