Dance Radio 1 > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Dance Radio 1

Radiotypen: Dance

  

Dance Radio 1, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Verder nog iets? Ik vond dit op Miss Whitmans hand. . Flatnummer, sportschoolkluisje? Het moet zo’n week oud zijn, want het is al vaag. En in Miss Santori’s zak vond ik dit. Taxibonnen? Van een paar uur voor haar dood. Misschien kan het taxibedrijf ons verder helpen. Wil je er echt niet over praten? Nee. Beide vrouwen werden vlak voor hun dood gebeld vanaf hetzelfde nummer. Wie is de abonnee? Todd McCutchin. Strafblad voor huiselijk geweld. Heb je een adres? Laat je handen zien. Ik zei Radio Luisteren Ik kan het uitleggen. Luister nou. Waarom? Jij luistert ook niet. Ik mag toch wel op onderzoek uit? Je bent hier op verboden terrein. Ik wilde je helpen. Hoe kom je hier? Ik volgde een spoor, net als jij. O, heb je hun telefoonoverzichten vergeleken? Nou, nee. Wat dan wel? Ik keek in Maya’s telefoon wat het nummer van haar laatste beller was. Ik kreeg McCutchins voicemail en zocht z’n adres op het net. Sta je niet paf? Je ging zonder toestemming naar een plaats delict. Ik had handschoenen aan. Hij is al uren dood. Zie je wel? Ik heb hem niet vermoord. En de kogels? Even grote wonden als bij de anderen. Raar. Hij deed in verkoopautomaten. Niet meteen het type voor een kunstenares of lerares. Laat de technici overeenkomsten zoeken tussen de drie plaatsen delict. En zoek uit of ze op dezelfde datingsite zaten of dezelfde therapie deden. Hoe kan ik helpen? Luister, ik vind ’t echt heel erg van je vriendin. Maar je kunt niet doen alsof er niets is gebeurd. Als je echt had willen terugkomen, had je dat al gedaan. Je bent hier alleen, omdat je een nare ontdekking deed. Wel eens bedacht dat ik wachtte tot jij belde? Weet je wat die doden zijn? Een teken. De kosmos laat ons weten dat we deze zaak samen moeten oplossen.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*