FunX Latin > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

FunX Latin

Radiotypen: Npo Radio

  

FunX Latin, Online luisteren internet radio…

Dit is wat ik denk dat er gebeurt is Radio Luisteren Amber werd afgeperst. Ze kon niet betalen, dus ging ze naar u voor hulp. Maar u had veel te verliezen, en die foto’s, ze komen altijd tevoorschijn. Dus in plaats van haar afperser betalen, vermoordde je hem, en toen kwam je terug en zorgde voor haar. Dat is niet gebeurd. De camera’s draaien niet meer, Mr. Baron. U kunt stoppen met doen alsof. Het is geen doen alsof. Amber werd niet afgeperst. Dat valse kreng perste mij af. Ze perste u af? Ze liet me de foto’s zien. Vertelde me dat haar vriendje was langs geweest en ze genomen had toen ik weg was. Wacht. Je liet haar alleen achter in mijn huis? Ik had een afspraak in de stad. Ik kwam meteen terug. Hoe kon je zo dom zijn, Victor? Ze zei dat als ik haar zou helpen de wed strijd te winnen, de foto’s nooit uitkwamen. “Je kent de prijs. Betaal, of ik vernietig je.” Het was niet aan Amber gericht. Het kwam van Amber af. Ze was nog samen met haar vriend. Ze deden het samen. Dus wat deed u toen? Ik gaf haar de wedstrijdvragen. Waarom denk je dat ze het zo goed deed? Jij eikel! Mr. Baron, waar was u tussen : en :, de avond van de moord? Na de receptie ben ik wat gaan drinken met gemeenteraadslid Bollinger. Ik kwam rond : thuis. Kayla was bij me, niet waar schat? Kayla, is dat waar? Was je bij hem? Ja. Wie wist het nog meer, Victor? Voor wie moet ik me nog meer schamen? Niemand anders wist ervan. Iemand moet ervan geweten hebben, anders zouden er niet twee mensen dood zijn. De enige andere persoon die ik het verteld heb, was Candace. Ik vertelde haar wat Amber probeerde te doen Radio Luisteren Met mij, met de wedstrijd. Ik vroeg haar om het te regelen, om het probleem te laten verdwijnen. Misschien deed ze dat ook. Ik wil geen vingerafdrukken op die glazen zien. Voorzichtig met de vingerafdrukken, Candace? We willen dat alles perfect is. Deze wedstrijd is echt jouw kindje. Is het je opgevallen? perfecte jaren. Dus dan zou je alles doen om dat te beschermen. We weten dat Mr. Baron je over de afpersing verteld heeft. En we weten dat hij je gevraagd heeft het te regelen.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*