Juize > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Juize

Radiotypen: Hip Hop

  

Juize, Online Juize luisteren internet radio

Zeker geen lang blond haar. Misschien zijn dit oude foto’s. Het is mogelijk dat ze hun stijl veranderen gebaseerd op de laatste trend. De agent vertelde dat de “Twilight” look groot is momenteel. Misschien maakt de Fabio look een comeback. Er is een onfeilbare manier om dat uit te zoeken. Oh, Radio Luisteren Radio Luisteren Ik kan niet geloven dat je je hierop gekleed hebt. Vertel me nog eens waarom Ryan en Esposito niet met je meekonden? We waren het er over eens dat je als vrijwillige assistent bij moordzaken je eens goed kon vastbijten in deze lijn van onderzoek. En zij kozen voor “niets voor mij”. Weet je, sinds ik je volg, droom ik van de dag dat je zou zeggen “laten we die stripclub binnengaan en die rotzak oppakken.” Ik had me alleen nooit voorgesteld dat het zo zou voelen. Laat het me weten als je singles nodig hebt. Het is triest, echt waar. De man komt naar de stad op zoek naar zijn doorbraak, droomt ervan het te maken in The Apple. Wat krijgt hij voor de moeite? De stad vreet hem op en spuugt hem uit. Klinkt niet echt rechtvaardig hoor. Je hebt gelijk dat het niet rechtvaardig is. Weet je, ik denk dat alles wat hij wilde een beetje respect was. Het gaat allemaal over respect, bro. Hij probeerde alleen te leven met wat hij had en hij eindigt met z’n gezicht naar beneden in een trapgat, een gstring dragend. Hmm. All right. Here you go. Wat ben je in vredesnaam aan het doen? Genoeg van mijn type? Ik heb een ARod voor die eikel. Drie jaar varsity ball, twee jaar Special Forces triathlon, en NYPD politiekalender, . Wat? Het was een groepsfoto. Ik kreeg brieven. Ja, drie, twee ervan van je moeder. Een ervan was van mijn moeder. Natuurlijk. “Twilight” my ass. Radio Luisteren? Hey, schatje. Oh, je hebt me gevonden. Ik vertelde Denise hier net over je. Dit is, uh, mijn vriendin, wiens idee het was om hier heen te gaan vanavond. Radio Luisteren Ze is erg avontuurlijk. Je hebt geen idee. Er is Radio Luisteren Godzijdank heb je me gevonden. Oh, mijn God. Die vrouwen zijn net pirañas. Luister, ik sprak net met een van de barmannen, die het verhaal van de agent bevestigt, dat Derek problemen had met een van de andere dansers. Blijkbaar was een man genaamd Hans boos dat Derek de headliner dienst kreeg. Dat geeft ons bewijs en motief. Laten we backstage gaan. Hans halen. Niet nodig, schat. Hij zit in de volgende act. Brandweermannen, echt? Is dat niet een beetje cliché? Oh, God. Hebben die mannen het memo gemist over de link tussen bruinen in de zon en huidkanker? Kun je gewoon relaxen, Radio Luisteren? We moeten uitzoeken welke Hans is. Yeah. NYPD. Kom alstublieft van het podium af. Uhhuh. Nee, nee. Niet jullie. Alleen Hans. Jongens kappen, okee. Ik ben een agent. Een echte agent. Yeah, baby. Het is niet grappig. Kappen nou. Te veel? Derek Radio Luisteren was een kleine klootzak. Weet je hoeveel uur hij getraind heeft voor onze Privates of the Caribbean routine? Zero. Hij was nogal artistiek met zijn acteerauditie dit en zijn toneelrepetitie dat. Hans von Mannschaft is degene die het echte werk doet daar, elke avond. Hans von Mannschaft? Dat is een goede artiestennaam. Het is maar dat je het weet, maar ik kom van een lange lijn trotse von Mannschafts. En heeft een van hen gezeten voor moord? Ho, ho, ho, moord? Voorzichtig, Hans. Je New Jersey accent begint door te klinken. Radio Luisteren Deze plek draait om fantasie. Vrouwen komen hier om te ontsnappen. Dit is een deel van de act. Valt de competitie uitschakelen daar ook onder? Derek werd afgelopen nacht gevonden, vermoord, en we hebben een van jouw haren op zijn kleding gevonden. En je hebt zojuist toegegeven dat jullie rivalen waren. Rivalen? Mevrouw, ik breng mijn dagen door met vrouwen die geld in mijn shorts stoppen. Denk je echt dat ik daar iemand voor zou vermoorden? Dat verandert niets aan dat we je kunnen plaatsen op de plaats van het misdrijf. Vanwege mijn haar? Het enige wat dat bewijst is dat we onze outfits in dezelfde grote kast backstage bewaren. Ik gebruik tweemaal daags minoxidil om het op mijn hoofd te houden. Waar was je afgelopen nacht? Ik deed onstage shows van : tot :. Er zijn meer dan vrouwen die dat gezien hebben. Zijn alibi is net zo hard als zijn abs. Heb je met zijn vriendin gesproken? Welke vriendin? Een rijke cougar die geobsedeerd is door hem. Het was duidelijk dat Derek haar gebruikte voor het geld, maar ik denk dat hij er genoeg van had en haar eruit zette. Hoe weet jij dat? Ze stuurde altijd dure boeketten naar zijn kleedkamer. En toen, afgelopen week, voor het eerst in maanden, geen bloemen. Yo, what’s up? Door de singles heen? Hey, Hans had gelijk. We hebben een bloemenzaak gevonden die bevestigde dat ze wekelijkse leveringen deden de afgelopen vier maanden. Ik wist dat we als we Mannschaft onder druk zetten, iets boven water zou komen. Aan wie werden ze gestuurd? Ze werden in rekening gebracht op een kaart die van Rebecca Dalton, , is. Ze woont aan rd en Madison. Kijk dit eens. Fortune geeft aan dat Rebecca Dalton’s man een uitgeversimperium had in . Hier wordt gezegd dat Rebecca vroeger een model was. Ze is getrouwd. Sappig. Mnhmnh. Niet meer. Haar man stierf enkele jaren geleden. Liet zijn hele fortuin achter aan zijn rouwende echtgenote. Nog sappiger. Rebecca trouwt jong, brengt haar twintiger en dertiger jaren door onder de duim van een rijke, dominerende echtgenoot. Hij sterft, onze ouder wordende schoonheid achterlatend, eindelijk bevrijd uit de boeien van een liefdeloos huwelijk. Op een avond gaat ze uit met haar exmodel posse. Ze ontmoet de zeer charmante, knappe Derek. En voor het eerst in jaren, voelt ze zich Radio Luisteren weer levend. De relatie nadert zijn onafwendbare einde als Derek iemand ontmoet van zijn eigen leeftijd. De pijn maakt Rebecca zo wanhopig dat ze Radio Luisteren Derek vermoord in een jaloerse Radio Luisteren. Als zij hem niet kon hebben Radio Luisteren Dan ook niemand anders. Ben je naar huis gegaan en heb je “Sunset Boulevard” gekeken voor je uitstapje naar The Package Store? Dank je voor je altijd onderhoudende verhalen, maar ik denk dat we veel dichter bij de waarheid zitten als we Rebecca morgenochtend wat vragen stellen. Het was wel goed, toch? Ja, ik vond het leuk. Mmhmm. Yeah. Het was, yeah. Nou Radio Luisteren Mmhmm. Hey. Zijn jullie aan het feestvieren met root beer floats, en niemand die het mij verteld? Ik zou wel willen. Ze gaan de rol van Sandy aan Kelly Burton of mij geven. We nemen even pauze, maar ik ben echt zenuwachtig. Daarom oefenen we zinnen in kostuum. Morgen is het een tweede natuur. Ik zie dat je de tijdscapsule hebt opgegraven om die broek een tweede leven te geven. Het is maar dat je het weet, sommige van mijn beste herinneringen gebeurden in deze broek. En ieuw. Cha. Ik ga naar bed. Grote dag morgen. Okee, schat. Slaap lekker. Wat er ook gebeurd, ik ben zo trots op haar. Ze heeft geen angst. Weet je moeder, ik denk dat je een goede invloed hebt op Luister naar muziek. Wat is er met jou jongen? Koorts? Waanbeelden? Nee, nee, ik bedoel het serieus. Je bent altijd Radio Luisteren toegewijd geweest, en dat dat kan niet altijd makkelijk geweest zijn. Het zijn inderdaad niet altijd goede tijden geweest. Ik moest een hoop minder dan prestigieuze baantjes aannemen om mijn vak te beoefenen.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*