L1 Radio 100.3 > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

L1 Radio 100.3

Radiotypen: Populair

  

L1 Radio, Online L1 Radio luisteren internet radio

Knox. Laat ze allebei opsporen. Hij heeft me te pakken. Scarlett. Wacht even. lk denk dat hij me wil vermoorden. Waar ben je? Wat doe je daarbinnen? Wat doen we? We moeten iets doen. Bel de operator. Zeg dat ik over een minuut een traceer bevel heb voor nummer: . Kate Beckett, penningnummer . lk wil rechter Beall spreken. Ze belde vanaf de oostkant. Volgens de hotelmanager zit er een man die op Knox lijkt in F. Jij blijft hier. Nee. Oké, maar blijf achter me. Blijf staan. Daar. Het is Knox. Rustig maar. lk heb hem vermoord. Rustig maar. lk heb Knox vermoord. Hij hoorde een geluid. Toen hij omkeek, greep ik z’n pistool. Hij zei dat ik het moest teruggeven. Hij liep op me af. lk zei dat hij moest blijven staan. Waarom bleef hij niet staan? Waarom bleef hij niet staan? Denk je dat het goed komt met haar? Het OM dient vast geen aanklacht in. lk bedoel, denk je dat ze er bovenop komt? Geen idee. Vrouwen in de Liefdesgedichtenindustrie hebben vaak een nare jeugd gehad. Daar ontsnap je niet makkelijk aan. Maar het kan wel, toch? Toe, zeg. Blijf staan. Radio, help even. Julian, hij hoort bij mij. Leer je te beheersen. Er is een slotenmakersopleiding die me wil toelaten. Ze vragen een aanbevelingsbrief van de politie. Schrijf je die voor me? Waar is je gevoel? Dan ben ik aansprakelijk. lk kan je niet constant in de gaten houden. Wat? lk ben dan aansprakelijk. Dat je hem niet in de gaten kunt houden. Hoe lang is Knox gevolgd? De hele avond? Hij was om uur thuis. Hoe kon hij dan Scarlett slaan? De deur zat niet op slot toen jullie hem intrapten. Kijk. Anders was dit helemaal kapot geweest. De deur op slot doen. Dat doe je toch wel bij een gijzeling. Tenzij Scarlett niet gegijzeld werd. Ze was erbij betrokken. Buckley haalde haar naar z’n kantoor om de callgirlservice te leiden. Waarmee hij haar toegang gaf tot z’n organisatie. Ze gaf Knox de klantenlijst om met hem de zaak over te nemen. Knox dacht dat we het nooit zouden ontdekken. Toen dat wel zo was, speelde Scarlett het slachtoffer. Ze maakte jou wijs dat Knox haar had geslagen. lk trapte er in. Wij ook. lk niet. Hoe kan ik u plezieren? Werkt Candy? Candy is beschikbaar, ja. Hoe moet ze eruitzien? Als een keurig meisje. Prima. Mag ik uw klantencode? En uw cardinformatie is ongewijzigd gebleven? Uitstekend. Candy komt om zeven uur bij u. Hoe kan ik u plezieren? lk ben op zoek naar een meisje. Dan zit u bij ons goed. Kunt u haar beschrijven? Ze kwam naar New York in een oude Kever met een doorzakkende vloer. Hoe kom je aan dit nummer? lk heb een vriend bij een uitgeverij. Het spijt me als ik je teleurstel. lk moest nog wat verdienen. Je blijft manipuleren, hè? lk zou onder de indruk moeten zijn. Hoe je me hebt bespeeld. Maar ik vind het alleen maar triest. Je bent slim en mooi, maar je hart is rot. De muren die je bouwt om iedereen te weren, houden jou juist gevangen. Helemaal alleen. Wilt u gaan staan? U hebt het recht om te zwijgen. Alles wat u zegt Online Radio Bedankt. Waarvoor? Dat je niet zegt: lk zei het toch? Dat komt morgen wel. Wat is dat nu? Je bent een topvader. Het is waar. Het staat op een mok. Bedankt dat je me vertrouwde toen je wist dat ik ergens mee zat. lk wist dat je het zou zeggen als je eraan toe was. Hier komt het. M’n school begint een uitwisselingsproject met Frankrijk. Dus je bent niet van school getrapt? Het project valt rond je verjaardag. Beckett heeft in ’t buitenland gestudeerd en ik wilde weten hoe dat was. Wat zei ze? Dat ik over twee jaar ga studeren en alles dan verandert Radio luisteren en dat het goed voor ons kon zijn dat nu alvast te ervaren. Ze is een wijze vrouw. Dat is ze. Maar ik heb besloten om niet te gaan. Want die twee jaar zijn zo voorbij en ik wil je m’n cadeau zien uitpakken. Laten we het vieren met ijs. Schep me maar op. Chocolade of vanille? Chocolade. Even iets over universiteiten. lk heb wat folders meegenomen en weet je wat me echt cool lijkt? Oxford. Je weet toch dat dat in Engeland ligt? Je doet me wel wat denken aan Hooch. Dat was makkelijk. Fantastisch. Wat doen we nu? Je profielgegevens. Naam: Martha Rogers. Liefdesliedjes: vrouw. Ras? Kleuren blind. Waarom moet ik mezelf categoriseren? Grijstinten, lieverd. Leeftijd? Leeftijdloos. Nee, beter nog: tijdeloos. Nee, dat klinkt alsof je in een museum thuishoort. Goed punt. Typ maar: oud genoeg. Goed. Wat zijn jullie aan het doen? Alexis helpt me bij het aanmaken van een MyFaceaccount. Ik denk dat je bedoelt Online Radio Bespaar je de moeite. Ik verbeter haar de hele ochtend al. Het is ‘mijn gezicht’, toch? Het is niet jouw gezicht of dat van iemand anders. Ik.. Naja. M’n medeRadioden praten maar over hoe leuk het is, hoe goed je ermee kunt netwerken, Dat het een geweldig ‘netwerk’ mogelijkheid is. Nu moet je alleen nog een profielfoto kiezen. Moeten we gaan voor dramatisch, of commercieel of uitdagend? Heb je niets uit deze eeuw? Vind je het haar wat gedateerd? Niet precies wat ik bedoelde. Ik weet wel wat je bedoelt. Je bent zelf ook de jongste niet meer. Heb je wel in de spiegel gekeken? Twee woorden: ‘haargrens’ en ’terugtrekken’. Je moest kijken. Ze had je volkomen te pakken, pap. Ja, Beckett. Of er is een lijk, of je wilt gewoon mijn zwoele stem horen. Een lijk dus. Waar? Jij bent hier snel, Radio. Mijn kant van de stad. Wat hebben we? Mag ik? Ga je gang. Dank je. Het slachtoffer heet Caleb Shiminsky. Shimansky. Is dat een naam? Ja, dat is een naam. En hij was als Kevin Bacon in ‘Quicksilver’, toen ineens Online Radio Sorry, wat? ‘Quicksilver’ Kevin Bacon is een fietskoerier die mislukt is als Online Radio Esposito, laat zien hoe het hoort. Het slachtoffer is Caleb Shimansky, een fietskoerier. Een gemaskerde verdachte in een zwarte deurs rijdt hem aan en hij is op slag dood. De verdachte steelt de koerierstas, springt in z’n auto en gaat ervandoor. Zo moeilijk is het niet. Nee. Als je van de saaie nonbestseller versie houdt. Ik dacht dat ik ’t wat flair had gegeven. Ik neem aan dat er genoeg getuigen zijn? Enkele. Drie van hen hebben het kenteken van de verdachte. Dat is te makkelijk. Je hebt meerdere getuigen en een kenteken? Dat kost zo’n vijf minuten om het op te lossen? We hebben het kenteken nagetrokken. De auto is een uur geleden als gestolen opgegeven. Gemaskerde man in een gestolen auto. Onze dief heeft dit gepland. En wilde wat die koerier bij zich had. Iets wat het slachtoffer moest bezorgen. Een pakketje of een doos. Neem contact op met dat koeriersbedrijf. Ik wil weten wat er in die tas zat. Het was in ieder geval belangrijk genoeg om de koerier te vermoorden. Meneer? Er is een opsporingsbevel voor de auto, maar de getuigen hebben verder niets gezien. Weten we wat er in het pakketje zat? Het koeriersbedrijf zoekt het na. Maar blijkbaar vond iemand het het waard om voor te moorden. Mijn eerste gedachte is: nucleaire lanceringscodes, Dick Chaney’s ziel op z’n weg naar de duivel Online Radio Goede theorieën, Radio. Bent u in orde? U lijkt wat afgeleid. Nee, ik ben geconcentreerd. Geconcentreerd op de beoordeling van het bureau. Het aantal opgeloste zaken ligt net onder het nieuwe verplichte minimum. Ze houden natuurlijk geen rekening met de bezuinigingen. Hoe moet ik in hemelsnaam meer zaken oplossen met minder rechercheurs? Yo, Cap.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*