Extra FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Extra FM

Radiotypen: Pop

  

Extra FM, Online Extra FM luisteren internet radio

Echt waar. We hebben alles overhoop gehaald. Hoe is hij eruit gekomen? Ik moet de kooi niet goed afgesloten hebben. Ashley, het spijt me zo. Je hebt elk recht om me te haten. Kom op, Luister naar muziek. Ik Radio Luisteren Ik Radio Luisteren Ik ben boos, maar ik haat je niet. Echt niet? Ik bedoel, kijk naar dit huis. Kijk wat je gedaan hebt om hem terug te krijgen. Wie zou dat verder doen? Je gaf veel om hem. Sorry. We hadden het over de trektocht van komende zaterdag. Heeft Ashley toestemming van zijn ouders om mee te gaan? Ze willen jou eerst ontmoeten. Ze willen me zeker testen om zeker te weten dat als er een rots verschuift ik hun zoon niet alleen zal laten op de berg en hij niet zijn eigen arm hoeft af te bijten om te overleven. Dus je doet het? We nodigen ze uit om te komen eten. We zullen ze verwennen en imponeren. Wil je dat ik iets kook? Nee, we willen ze imponeren. En wat bedoel je daar mee? Dus, het is ontmoetdeouders tijd, Radio Luisteren? Dit is een behoorlijk belangrijk moment voor je. Voor mij? Waarom voor mij? Nou, ik bedoel, Ashley is Luister naar muziek’ eerste liefde, toch? Wat denk je dat er gebeurt als jij niet overweg kunt met zijn ouders? Ze verliest haar interesse in hem? Nee. Precies het tegenovergestelde. Ik bedoel maar, het laat ze hun liefde verboden voelen en ze zullen God weet wat gaan doen. Geloof me. Ik weet het. Ik heb er nooit zo over nagedacht. Mijn advies is om het vriendje dichtbij te houden maar de ouders nog dichterbij. Hey, jongens. Wat hebben we? Iets raars. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Naam van het slachtoffer is Marie Subbarao. Ze is . Een bewaker vond haar afgelopen nacht. Moet er nog steeds van bijkomen. Ze ziet eruit als een te dikke worst. Lanie, wat is er in vredesnaam met haar gebeurd? Men noemt het explosieve decompressie. Waarvan? Wat kan dit veroorzaken? Het is het resultaat van blootstelling aan een gewichtloze omgeving. Gewichtloos? Als in Radio Luisteren In de ruimte? Yep. Of? Ik heb nog geen ‘of’ voor je, schat. Ik moet haar lichaam naar het mortuarium brengen en dan heb ik misschien wat antwoorden. Oke, haar lichaam licht in een auto midden op het rangeerterrein, dus ze werd duidelijk niet in de ruimte vermoord. Er moet een andere verklaring zijn. Kijk dit nou Radio Luisteren Ze las “Ontvoerd door de vierde soort”, een boek over ontvoeringen door aliëns. Wat is je theorie, Radio Luisteren? Dat ze ontvoerd en daarna vermoord werd door aliëns? Wat logischer zou zijn is een ontvoering die verkeer loopt Radio Luisteren Wat eindigt met Marie die per ongeluk uit het luchtslot van het ruimteschip geschoten wordt. Als het E.T. was, heeft hij een nicotine verslaving. We hebben deze peuk gevonden bij de achterband. Hij lag in het spoor, wat betekent dat hij daar neergegooid is nadat de auto werd geparkeerd. Oke. Laat C.S.U. het onderzoeken op DNA. Misschien hebben we geluk. En kun je wat onderzoek doen naar explosieve decompressie, kijken wat dit nog meer kan veroorzaken? Regel ik. Dank je. Je moet wel toegeven, haar conditie zier er Radio Luisteren bovenaards uit. Marie Subbarao Radio Luisteren De vroegere versie. Geboren in Chicago, deed postgrad werk aan Johns Hopkins, en toen, twee jaar geleden, nam ze een baan bij het Aubrey Science Center in Midtown als een astrofysicus. Wat deed ze? Ik weet het niet zo goed. Volgens de website van het centrum heeft ze onlangs een beurs gekregen van het SETI instituut. Het ‘onderzoek doen naar buitenaardse intelligentie’ SETI? Dat zou kunnen verklaren waarom Radio Luisteren Nee, dat kan het niet. Dus dat ze voor SETI werkt is gewoon mega toeval? Ik zeg dat het een interessant feitje is dat niks met onze zaak te maken heeft. Aliëns waren niet betrokken bij de dood van Marie Subbarao. Ik weet het niet. Goh, Detective Ryan, nooit gedacht dat jij een gelover was. Ik weet alleen dat de neef van mijn vader, Raymond, ’s avonds een feestje verliet in Jersey. Hij rijdt terug naar Queens en bam! Verblindend sterk licht wat uit de lucht komt, en het volgende dat hij weet, is dat het ochtend is en hij zit op de tolweg bij Jersey. Laat me raden. Geen idee wat er gebeurd is. Dat noemen ze geen ontvoering door aliëns. Dat noemen ze een kater. Zou kunnen. Raymond was altijd het lichtgewicht van de familie. Over familie gesproken, had ons slachtoffer die? Een man misschien? Buren zeggen dat ze single was en alleen woonde. Ze zagen haar nauwelijks. Blijkbaar kwam ze normaalgesproken rond : thuis van haar werk. Lanie zei dat het tijdstip van overlijden rond : was. Wat dus betekent dat ze waarschijnlijk voor het laatst levend gezien is op haar werk. Dit is niet te geloven. Marie was een van mijn beste onderzoekers. Wat deed ze hier precies? Ze analyseerde data van onze radiotelescoop in New Mexico, bestudeerde straling van quasars. Voor het SETI instituut? Nee. Het merendeel van haar werk was gerelateerd aan NASA. En wanneer zag je haar voor het laatst? Gisteravond. Ze was nog in haar kantoor om : toen ik vertrok. En u, Ms. Holder? We hebben de agenda voor volgende week doorgenomen en daarna stuurde ze me om : naar huis. Had ze problemen in haar leven? Onlangs iets vreemds gebeurd? Niet dat ik weet. Nou, eigenlijk Radio Luisteren Sinds maandag was ze ongerust en gespannen. Ik vroeg haar uiteindelijk wat er aan de hand was en ze zei dat er iets groots met haar gebeurd was. Wat was het? Ik weet het niet. En op woensdag verliet ze het kantoor midden op de dag. Ze kwam niet terug tot donderdagochtend. Dr. Vaughn, Marie’s lichaam toonde sporen van explosieve decompressie. Deed ze een onderzoek wat dat kan verklaren? Oh, mijn God. Dat betekent ja. We noemen het een hoogtekamer. We gebruiken het om onderzoek te doen naar ondersteuningssystemen voor thermisch leven onder gereduceerde druk voor NASA. Wat gebeurt er als iemand daar binnen gaat? Zonder bescherming? Je longen scheuren door de uitzetting van gas en alle vloeistoffen in je lichaam verdampen. Dus alle vreselijke effecten van de ruimte, zonder het uitzicht. Wie had er nog meer toegang tot dit gebied? Vooral onze onderzoekers en hun assistenten. Misschien mensen in totaal. Ik heb een lijst met hun namen nodig. Had Marie problemen met een van hen? Ted Carter Radio Luisteren Haar exvriend. Nadat ze uit mekaar gingen, ging het slecht tussen hen. Mag ik vragen waar dit over gaat? Mr. Carter Radio Luisteren Uw kaart werd gisteravond om : gebruikt bij het onderzoekscentrum. Kunt u ons vertellen wat u daar deed? Ik ontmoette daar iemand. Marie Subbarao? Waarom gaat jullie dat wat aan? We onderzoeken haar moord. Wat? Marie is niet dood. Hoe kan ze dood zijn? Iemand stopte haar in een hoogtekamer. Oh, mijn God. Wie kan zoiets gedaan hebben? Ze werd rond : vermoord, niet lang nadat jij arriveerde bij het centrum. Niet ik. Ik heb het niet gedaan. Hoe kun je denken dat ik zoiets zou doen? Je had een motief. Je had toegang tot de kamer. Waarom zou je anders überhaupt zijn gegaan? Om haar mee uit eten te vragen. Nadat Marie je gedumpt had en je had laten ontslaan. Zo was het niet. Ik ben opgestapt. Het deed teveel pijn in haar buurt te zijn. En woensdag, uit het niets, belde ze me. Ze wilde koffie gaan drinken. Waarom zou ze dat doen? Om het goed te maken, denk ik.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*