Alkmaar Centraal > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Alkmaar Centraal

Radiotypen: Radio 538

  

Alkmaar Centraal, Online Alkmaar Centraal luisteren internet radio

Ze gaf me wat oude Tshirts terug, wat van mijn cd’s die ze had zei dat ze zich slecht voelde over hoe het geëindigd was. Ik dacht dat we misschien nog een kans hadden, weet je? Dus ik ging haar zoeken in het centrum. Wat gebeurde er toen je haar vond? Niets. We hebben even gepraat. Ze leek overstuur over iets. Ik probeerde te ontdekken waarover, maar ze had haast om ergens te komen, dus ik vertrok. Ik ging naar huis. Ik was daar om :. Doe alsof je thuis bent. Je bent hier nog wel even. C.S.U. doorzoekt de hoogtekamer. Als ze terugkomen met forensisch bewijs, kunnen we Ted Carter aanklagen. Vertel me eens Radio Luisteren Hoe kreeg Carter haar lichaam op het rangeerterrein? De hoogtekamer ligt naast de parkeergarage, dus hij heeft haar lichaam waarschijnlijk in de auto gedumpt en die daarna naar het rangeerterrein gebracht om ons van zijn spoor te brengen. Weet je wat een beter verhaal zou zijn? We hebben een aardse oplossing voor het mysterie en jij bent teleurgesteld. Ik begrijp het. Maar dat? Echt waar? Kom op. Marie zei dat ze iets groots had meegemaakt. Wat is er nou groter dan meegenomen worden door deze jongen? Kom op, Radio Luisteren We weten allemaal dat er niet zoiets bestaat als ontvoerd worden door aliëns. En toch vertellen de meeste ontvoerden de zelfde ervaringen Radio Luisteren het witte licht, de geheugenflitsen. Dat komt omdat ze allemaal dezelfde boeken lezen, dus natuurlijk beschrijven ze dezelfde gebeurtenissen Radio Luisteren De donkere, lege weg, het felle licht, uit het niets, herinneringen van geduwd en geprikt worden. Ik denk dat het woord dat je zoekt gepeild worden is. En dan is er natuurlijk nog het implantaat, dat wordt gebruikt om ze te traceren. Dat doet me denken aan de Lego die vastzat in mijn neus toen ik was. Je deed wat? C.S.U. is klaar met de hoogtekamer. Niks gevonden. Wat? Dat was precies de machine die we zochten in het gebouw waar Marie en haar exvriend werken. Dat moet het moordwapen zijn geweest. Er is geen bloed, geen weefsel Radio Luisteren Hij is schoon. Dat is helemaal niet logisch. Controleer andere hoogtekamers. Ze groeien niet aan de bomen hoor. Dit kan niet de enige in de omgeving zijn. En kijk naar andere apparaten die dezelfde verwondingen kunnen veroorzaken. Ik zal mijn best doen. Als het geen hoogtekamer was, wat was het dan wel? Buiten dat. Luister naar muziek. Lanie, wat heb je gevonden? Niet de antwoorden die ik zocht. Alleen maar meer vragen. Hoe heerlijk cryptisch. Vanwege de unieke aard van Marie’s verwondingen, wilde ik haar conditie grondig documenteren voordat ik de autopsie deed. Toen ik de röntgenfoto’s nam, zag ik dit in haar neusholte zitten. Wat is dat? Ik heb geen idee. Noem me gek Radio Luisteren Dat ziet er precies uit Radio Luisteren als een aliën implantaat. Close encounters of the murderous kind vertaling: wubbewubbe www.bierdopje.com Waar kun je in vredesnaam naar zoeken als je daar gaat kijken? Kunnen we over het eten praten? Je kon oma niet overtuigen om uit de keuken te blijven. Ik zal extra maagtabletten en vuilniszakken halen. Nee, daar gaat het niet over. Het zijn Ashley’s ouders. Wat is er met ze? Hij is een professor in de economie. Het zijn serieuze mensen, pap. Je moet wat formeler zijn. Ik kan formeel zijn. En als ik informeel wordt, kun je me dat discreet laten weten door tegen mijn schenen te schoppen. Ik ben er niet bij. Zij dachten dat het beter was als alleen jij en oma er zijn. Je laat me alleen? Je zult het geweldig doen. Ik wil alleen zeker weten dat je een goede indruk maakt. Geloof me Radio Luisteren Ik ook. Hoe denk jij over uitgaven tekorten tijdens een economische daling? Dank je Ik ga uit van de theorie van de meeste economen Radio Luisteren Dat uitgifte tekorten acceptabel zijn, zolang ze focussen op publieke investeringen. zoals infrastructuur, defensie, scholing en onderzoek. Waar kwam dat antwoord vandaan? Een semester economische theorie aan N.Y.U. Waar kwam die vraag vandaan? Ik probeer gespreksopeners. Nou, we begonnen een gesprek, dus ik denk dat het werkt. Soort van. Het is voor een etentje met de ouders van Ashley. Hij is zo’n duffe econoom, weet je. Ik wil hem alleen voor me winnen, hem aan mijn kant krijgen. Maar wat als ze mij niet accepteren? Kom op, Radio Luisteren Ze zullen je accepteren. Echt waar? Ja. Dank je. Zo lang je niet jezelf bent. Leuk hoor. Hoever zijn we met dat mysterieuze implantaat? Het is geen implantaat. Lanie zegt dat het een metaalfragment is, en ze onderzoekt het nu. Hoe kwam het in haar neus terecht? Misschien was het een stukje van de hoogtekamer dat daar terecht kwam. De hoogtekamer die we niet hebben gevonden? Nog niet. De hoogtekamer die we nog niet gevonden hebben. En ik weet zeker dat, zodra we dat doen, het ons rechtstreeks naar de moordenaar brengt. Je zei ‘moordenaar’ en niet Ted Carter. Ja, Carter had een alibi. Hij bestelde pizza, de avond van Marie’s moord, en hij tekende er om : voor. Alibi’s in minuten of minder. Dus op dit punt hebben we geen menselijke verdachten. Bij definitie betekent geen verdachte ‘geen menselijke verdachte’. Er zou er een jouw kant op kunnen komen. Ik heb Marie’s telefoongegevens van het werk gecontroleerd. Het blijkt dat ze een minuten durend gesprek had voor ze het centrum afgelopen woensdag verliet. Met wie? Benny Stryker. De Benny Stryker? Deze Benny Stryker, auteur van ‘ontvoerd door de vierde soort’? Een en dezelfde. En astrofysicus en een ufoloog, is dat niet als vuur en water? Ze waren voorheen collega’s. Drie jaar geleden waren hij en Marie lid van hetzelfde onderzoeksteam maar Marie was bang dat zijn gepraat over Ufo’s haar geloofwaardigheid ondermijnde, dus ze gooide hem uit het team. Van wat ik gehoord heb, gaat het sindsdien slecht tussen hen. Waar kunnen we Stryker vinden? Gevangen in een koude, witte kamer Radio Luisteren Vreemde gezichten die op ons neerkijken Radio Luisteren Dit zijn beelden die ons zullen achtervolgen. Maar ze verenigen ons ook, en helpen ons onthouden, dat wij hier niet voor hebben gekozen. Wij zijn gekozen. Nog een keer. Wij hebben hier niet voor gekozen. Wij zijn gekozen. Hij is net de Tony Robbins van ontvoeringen door aliëns. Ik zie dat we nieuwe leden hebben. Misschien willen jullie je voorstellen, ons je verhaal vertellen. Denk je nou echt dat ik iets te maken heb met de dood van Marie? Mr. Stryker, waar was u op donderdagavond om 😕 Bij een signeersessie in Queens. Maar je hebt recent contact gehad met Marie. Ze heeft u woensdag gebeld. Waar ging dat over? Weet je, ik zou je dat kunnen vertellen, maar ik kan zien dat je het niet zou geloven. Wat u ook zegt, ik zal er eerlijk naar luisteren. Nou, dat is niet mijn ervaring. Marie belde me vorige week op in paniek. Ze had afwijkende uitbarstingen op submicro niveau ontdekt op haar radiotelescoop. Het waren niet gewoon achtergrondgeluiden van het universum. Het was een signaal dat van dichtbij kwam met een herhalend patroon. Als in Radio Luisteren contact? Dat geloofde zij. Dus boekte ze meer tijd op haar radiotelescoop schema en bestudeerde dat gedeelte van de hemel, waarna de problemen begonnen. Welke problemen? Vergeten tijd. Vier uur op zondag, zomaar weg. Toen kreeg ze flashbacks Radio Luisteren een witte kamer, een vaag gezicht dat haar ondervroeg.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*