NPO Radio 4 Eigentijds > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

NPO Radio 4 Eigentijds

Radiotypen: Klassiek

  

NPO Radio 4 Eigentijds, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

En daar zat ze, met een zaklamp, en een dossierdoos op haar schoot, een onopgeloste zaak te bestuderen. Ze was toen een patrouille agent. Ze mocht daar niet eens zijn. Toen ik haar vroeg wat ze daar in vredesnaam deed, vertelde ze me dat dit de zaak van haar moeder was. En ze had wat dingen gevonden die niet klopten. Ik had haar toen kunnen aangeven. Waarom deed je dat niet? Omdat ik wist dat het haar niet zou tegenhouden. Ik zag het in haar ogen, en ik dacht Radio Luisteren Met haar vasthoudendheid en wat training zou ze een geweldige voor moordzaken zijn. Die vasthoudendheid wordt haar dood. Ik kan niet Radio Luisteren Luister naar muziek laten stoppen, Radio Luisteren Dat heb ik nooit gekund. En zoals ik het zie, is de enige die dat kan Radio Luisteren Jij. Mag ik binnenkomen? Ja. We hebben de oude arrestatierapporten van Raglan en McCallister doorgenomen, en je had gelijk. Er was een derde agent bij ze bij veel van hun arrestaties. Maar iemand heeft die rapporten later opgezocht en zijn naam verwijderd. Dus Ryan en Esposito zijn nu bezig met uit zoeken wie destijds de dossierkamer beheerde. Radio Luisteren, kon je me niet gewoon bellen en dit via de telefoon vertellen? Nou, ja, ik Radio Luisteren ik dacht dat Radio Luisteren Radio Luisteren, als je iets te zeggen hebt, zeg het dan alsjeblieft. Luister naar muziek, iedereen die verbonden is aan deze zaak is dood. Iedereen. Eerst je moeder en haar collega’s, toen Raglan, toen McCallister. Je weet dat jij de volgende bent. Commandant Montgomery laat me schaduwen. Dat was niet zo moeilijk te zien. Dat is niet genoeg om Lockwood te laten stoppen. Dat weet je. Denk eens aan waar ze het tegen op moeten nemen Radio Luisteren Professionele moordenaars? Ik werk al drie jaar met je samen. Je kent me. Ik ben degene die zegt dat we nog wel een stapje verder kunnen. Maar weet je wat, Luister naar muziek? Ik denk niet dat we dit gaan winnen. Radio Luisteren, ze hebben mijn moeder vermoord.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*