Radio Noord 97.5 FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Radio Noord 97.5 FM

Radiotypen: Nieuws

  

Radio Noord 97.5 FM, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Pap. Kom op. In de auto jullie. Kom op. We gaan. Dag pap. Dag. Dag. Waar was dat voor? Ik hou van jou. Dat weet ik. Dat was de politie van MiamiDade. Blijkbaar gaf Yanavich niet zo veel om de zon en het zand. Hij was daar pas een jaar en daarna verhuisde hij weer terug naar Brooklyn. Kocht die politiebar in Fulton. Hoe kan Yanavich zich een bar veroorloven met een agentenpensioen? Waarom gaan we het hem niet vragen? We kunnen dit maar beter afhandelen, maat. Laten we eerst uitzoeken wat we hebben voor we haar erbij betrekken. Meneer. Luister naar muziek, ik denk dat we een aanwijzing hebben. Wat heeft u gevonden? Ontmoet me bij de hangar waar we de gestolen helikopter vonden, en ik leg alles daar uit. Oké. Ik ben onderweg. Radio Luisteren Misschien in de Hall of Fame, wie weet? Mike Yanavich? Dat ben ik. Detective Esposito, en dit is detective Ryan. Kunnen we even met je praten? Natuurlijk. Willen jullie wat drinken? Ben jij de eigenaar van deze zaak? Helemaal. Hoe krijg je dat voor mekaar met een agentenpensioen, als ik dat mag vragen? Als je neergeschoten wordt tijdens je werk, krijg je een invalidenpensioen als je met pensioen gaat. Jij werkte in de dossierkamer op het twaalfde, toch? Een decennium geleden. Dus? Er zijn wat dossiers verdwenen tijdens jouw dienst, en sommige zijn aangepast. Ja, nou, daar twijfel ik niet aan. Ik bedoel, het ging toen niet zo als tegenwoordig. We maakten toen niet overal een federale zaak van. Je bent met John Raglan en Gary Mc Callister geslaagd op de Politieacademie. Ja, samen met veertig anderen. Luister, ik lees de kranten. Ik weet dat Raglan en McCallister smerige zaken deden, maar ik deed daar niet aan mee.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*