Omroep Venray 90.2 FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Omroep Venray 90.2 FM

Radiotypen: Nieuws

  

Omroep Venray 90.2 FM, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Nee, meneer Radio Luisteren ik vergeef u. Ik vergeef u. Dit is mijn plaats, Kate. Hier blijf ik staan. Nee. Radio Luisteren Nee, nee, meneer, alstublieft. Luister naar me. U hoeft dit niet te doen. Radio Luisteren, neem haar mee, nu! U hoeft dit niet te Radio Luisteren Meneer, alstublieft. Kate. Kate. Nee. God, Radio Luisteren, laat me gaan! Nee! Laat me gaan. Alsjeblieft! Nee! Alsjeblieft. Alsjeblieft. Het spijt me. Waar is ze, Roy? Je krijgt haar niet. Ik heb het je gezegd: het is of haar, of je familie. Doe niet zo dom. Je kunt haar niet voor ons verstoppen. Niet voor mij. Dat heb je verkeerd, jongen. Jij kunt je niet voor mij verbergen. En dat was wat, je laatste daad? Dat is gewoon triest, Roy. Ik ga haar toch gewoon vermoorden. Nee Radio Luisteren Dat ga je niet Radio Luisteren En hij ook niet. Dat heb ik geregeld. Je bent klaar, Lockwood. Wij allebei. Niemand Radio Luisteren Niemand buiten deze directe familie hoeft hier ooit iets over te weten. Voor zover het de wereld betreft, is Roy Montgomery als een held gestorven. We zijn het hem verschuldigd Radio Luisteren Wij allemaal. Roy Montgomery leerde me wat het betekent een agent te zijn. Hij leerde me dat we gedefinieerd worden door onze keuzes. Dat we meer zijn dan onze fouten. Commandant Montgomery vertelde me eens dat er voor ons geen overwinning bestaat. Er is alleen de strijd. En aan het eind is het beste waar je op kunt hopen, dat je een plek vindt om je punt te maken. En als je heel veel geluk hebt Radio Luisteren Vind je iemand die bereid is bij je te gaan staan. Onze commandant zou willen dat we doorvechten. En zelfs als er Radio Luisteren Kate! Bukken! Iedereen bukken! Nee, Kate. Kate, alsjeblieft. Blijf bij me, Kate.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*