Drentse Piraten > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Drentse Piraten

Radiotypen: Rock

  

Drentse Piraten, Online luisteren internet radio Je luistert online naar…

Ik kan me niet voorstellen hoe het voor haar moet zijn Radio Luisteren Moorden oplossen en afsluiting bieden aan al die families, maar nooit aan zichzelf. Het is makkelijker in mijn boeken. De goeden worden beloond, de slechten gestraft. Helaas is het echte leven niet zo simpel. Kan ik u helpen? Dat hoop ik. Ik ben Jim Luister naar muziek, Kate’s vader. Het lijkt net alsof ik je al ken, Rick. Ik heb veel goede dingen over je gehoord van Katie. Echt waar? Echt waar. Dus Radio Luisteren Hoe gaat het met haar? Dat is nogal moeilijk te zeggen bij haar, weet je? Ze laat zich niet kennen. Ik weet het. Ze wilde geen nachtlampje toen ze een klein meisje was. Niet dat ze niet bang was voor het donker, maar ik denk dat ze gewoon vond dat het een kwestie van trots was, om dat te overwinnen. Deze Radio Luisteren man die ze achterna zit. Hoe gevaarlijk is hij? Hij is een getrainde moordenaar. Wat gebeurt er als ze hem vindt? Ik ben mijn vrouw hier al door kwijt geraakt. Ik ben al Radio Luisteren Kijk Radio Luisteren het kostte me jaren, maar ik heb er vrede mee gesloten. Maar Katie? Ze wil niet naar me luisteren en ze wil zich niet terugtrekken. Niet tenzij iemand haar kan overtuigen dat haar leven meer waard is dan de dood van haar moeder. Luister, ze geeft om jou, Rick. En tenzij je veel dommer bent dan je er uit ziet, weet ik dat jij om haar geeft. Laat haar haar leven niet vergooien. Hoe heb je geslapen? Niet.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*