Groot Nieuws Radio 1008 AM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Groot Nieuws Radio 1008 AM

Radiotypen: Nieuws

  

Groot Nieuws Radio 1008 AM, Online luisteren internet radio…

Ik heb die foto niet genomen. Buiten dat, we waren niet alleen, Er was iemand bij haar. Wie? Een vriendje. De man was nogal een engerd ook. Amber had geen vriendje. Nou, wel toen ze hier was. Trouwens, hij vond zichzelf een fotograaf. Bleef me zeggen dat ik Amber in natuurlijk licht moest fotograferen. Had die vriend een naam? Radio Luisteren. Jeremy. Zoiets. Mr. Lattimer, waar was u eergisternacht tussen : en 😕 Thuis, met mijn vrouw, ik probeerde mijn zoon met buikpijn te laten slapen. Het is een gebouw met deurman, dus je kunt het controleren. Oké, dank je. Amber’s vader zei dat ze voorheen een vriendje had, Jeremy Keiper. Keiper? Was hij eng? Ja, haar vader vond van wel. Voor zover hij weet zijn ze eind vorig jaar uit elkaar gegaan, omdat ze zich realiseerde dat hij haar tegenhield. De vader denkt dat het vriendje nog in Illinois is. Dat is het mooie aan afpersen Radio Luisteren Je kunt het overal vandaan doen. Afpersen misschien wel, maar moorden niet. Waarom zoeken we niet uit of Keiper haar onlangs bezocht? Mee bezig. Foute vriendjes en schoonheidskoninginnen? Dit is precies zo als destijds met Debbie Winokur. Heb je flashbacks? Het was mijn eigen privé Vietnam. Onze woning rook naar haarspray, parfum en sigaretten. Ik ben verbaasd dat we niet spontaan ontbrandden. Ik hou van de geur van haarspray in de ochtend. Het ruikt naar Radio Luisteren overwinning. Pardon, Mr. Radio Luisteren? Ashley. Het spijt me dat ik u op het werk lastig val, maar Luister naar muziek heeft een beleid van geen telefoontjes, geen contact ingesteld. Dat heeft ze me verteld. Luister, ik heb een grote fout gemaakt. Ik dacht dat als ik voor Stanford zou kiezen, Luister naar muziek zou denken dat ik haar kwijt wil. In plaats daarvan is ze boos dat ik haar koos boven waar ik naar school wil gaan. Dus nu ga ik naar Stanford, waar ik sowieso heen wilde, maar Radio Luisteren Maar als je haar belt en dat verteld, zal ze nog bozer op je zijn omdat je haar grenzen niet respecteert. Precies. Kijk, ik denk dat Luister naar muziek en ik het langeafstand gebeuren kunnen laten slagen.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*