Reflex FM > Radio Luisteren via Internet Online
  Radio Luisteren via Internet Online

Radio Menu
Anders
Welkom
Dance Hip Hop Indiase muziek Klassiek Love Songs Nieuws Npo Radio Pop Populair R&B Radio 10 Radio 538 Radio Veronica Reggae Rock Romantisch s-Hertogenbosch Sky Radio Soul Top 40 Trance Urban

Reflex FM

Radiotypen: Hip Hop

  

Reflex FM, Online Reflex FM luisteren internet radio

Manuel Calderon, je staat onder arrest voor de moord op Dr. Valerie Luister naar muziek. Ik kon haar je niet laten kwetsen. Dat was ze ook niet van plan. Ze deed geen onderzoek naar je broer. Ze onderzocht corruptie in het County Hospital. Je hebt haar voor niets vermoord. We gaan. Ik ben onder de indruk van die verpleger Greg. Hij was bereid alles op het spel te zetten om z’n geliefde uit de gevangenis te breken. We zouden allemaal zo iemand moeten hebben. Je hebt gelijk. Je bent weer thuis. Hoe was het? Taylor was fantastisch. Ash en ik hielden elkaars hand vast toen ze ons liedje zong. Het was zo leuk. Enorm bedankt. Waarvoor? Het is goed. Gina heeft het me verteld. De kaarten waren van jullie allebei. Welterusten. Erg vriendelijk van Gina. Ja, hè? Je begint haar te mogen, hè? Ik hecht me niet meer aan je vriendinnen sinds je in de e klas die lieve Lizzie dumpte. Gina is erg aardig. Ze is wat overdreven, maar als jij gelukkig bent, ben ik dat ook. Maar de vraag is: Zou jij bereid zijn haar uit de gevangenis te breken? Want dat, mijn jongen, is ware liefde. Ik hou zo veel van je. Ik hou ook van jou. Ik kan de gedachte niet verdragen dat je door mij opgesloten gaat worden. Dat gebeurt misschien niet. Nadat jij beweerde onschuldig te zijn, hebben we je arrestatiedossier doorgenomen. Er staan veel tegenstrijdigheden in. We hebben het dossier naar Leonard Maloney van het OM gestuurd en hij was het ermee eens. Je hebt blijkbaar niet de beste advocaat toegewezen gekregen. Hij heeft enkele belangrijke bewijsstukken over het hoofd gezien. Inclusief een verklaring die genegeerd is vanwege geestelijke ziekte van de ooggetuige. Maloney heropent je zaak en hij denkt dat je reden hebt om hoopvol te zijn. En Greg? In het licht van gerechtigheid, zal Maloney als jij vrijgesproken wordt Radio Luisteren pleiten voor voorwaardelijk. Waarom doe je dit voor ons? Omdat iemand me ervan overtuigd heeft dat zo’n goed liefdesverhaal als dat van jullie Radio Luisteren een kans verdient op een goede afloop. Het spijt ons dat de staatspolitie jullie bij Burgeropolis heeft weggeplukt Radio Luisteren voordat jullie je eerste date konden herbeleven. Dus voordat jullie vrijkomen Radio Luisteren hebben we dit voor jullie. Ik heb zonder uitjes gevraagd. Dat was aardig van jullie. Ik vond gewoon dat na alles wat Greg voor haar gedaan heeft, ze een kans verdienden. Als jij en ik in Amy’s schoenen hadden gestaan, zouden we nog steeds wegrotten in de bak. Spreek voor jezelf. Ik zou ontsnappen. En mij gewoon laten zitten? Het is daar ieder voor zich. Ik moet op mezelf passen. Zo leer je je echte vrienden kennen. Maak je geen zorgen, Radio Luisteren Ik zou je wel helpen. Ik had een droom. Ik dreef op een lelieblad, en het Zweedse bikini team somde positieve reviews van “Naked Heat op.” Oh. Dat moet leuk geweest zijn. Yeah. Waarom vertel je dat aan ons? Nou, dankzij jullie veranderde mijn Zweedse paradijs in een opvang voor jankende katten. We doen stemoefeningen om ademhaling te verbeteren. Om : ’s ochtends? Voorbereiding is de basis voor een inspirerende auditie. Ha ha! Ik vertelde oma gisteravond dat ik er over nadacht om auditie te doen voor een rol in “Grease” op school. Oh. Het oude “oma draaft door omdat acteren in je bloed zit” verhaal. Blijkbaar. Beginnersfout, haar vertellen over de auditie. Ik weet niet zeker of ik tijd heb, met al mijn andere clubs, maar ik dacht dat het wel leuk zou zijn. Ik wist niet dat ze me wakker zou maken terwijl het buiten nog donker is. Ik begrijp het. Een acteur leert offers te brengen voor zijn vak. Trouwens, we hebben tijd genoeg om te slapen als we dood zijn. Oh, over dood gesproken. Radio Luisteren Nah. Nee, nee, doe niet zo gek. Tuurlijk was ik wakker. Jeez. Vanwaar die haast? Het slachtoffer gaat nergens heen, toch? Deze is anders. Lanie. Ik hoorde dat een agent dood is. Ja, dat wordt gezegd. Wie is het? Geen idee, maar een taxichauffeur belde nadat hij parkeerde en stopte voor een sigaret. Eens kijken. Enkele schotwond in de borst. En hij draagt zijn Kevlar niet. Vind je het goed als ik even kijk? Het is van het e in Queens. Dit is alleen wel een badge oude stijl. Misschien is hij van de oude stempel, wilde niet de badge inleveren waarop zijn carrière gebouwd is. Radio Luisteren, hij is halverwege de . Ooit gehoord van een geniale dokter, genaamd Doogie Howser? Het is nep. Dat is Tequila. Goedkope Tequila. En hij had nieuwe nodig. Dus, een waterpistool en een oude badge hij is duidelijk geen agent. Misschien deed hij er een na, om op kwetsbare vrouwen te jagen. Gewapend met een tequilapistool? Eigenlijk denk ik dat vrouwen op hem joegen. Afscheurbare broek? Hij is een stripper. Ik kan geen I.D. vinden. Hij heeft wel een auto. Van alle zaken in deze stad, en het is een grote stad, vang jij een mannelijke stripper. Ja, nou, toevalstreffer, denk ik. Ja. Ik, ik zeg alleen Radio Luisteren Ik zeg alleen Radio Luisteren Shotgun. Radio Luisteren, je bent de enige hier. Jep. Ieuw. Deze plek doet me denken aan mijn eerste studentenhuis. Naam van het slachtoffer is Derek Brookner. Hij is . Hey. Hij heeft een adres op de achterkant van dit stortstrookje geschreven. ” West th. B.” Dat is hier om de hoek. En zijn lichaam werd halverwege die locatie en de auto gevonden. Wedden dat hij daar vandaan kwam? NYPD. Open doen! Ik slaap nog. Ga weg. Oh. Excuseer me. Sorry. Wow. Oh. Wow. Wow. Wow. Datzewhoa. Maken ze taarten in die vorm? Dat ooh! Nog een stripper? Whoo! Uitdoen! Whoo! Uitdoen. Doe Dames, ik ben geen stripper, hoewel ik kan begrijpen dat je die vergissing maakt. NYPD degenen met de echte wapens. We zijn hier om onderzoek te doen naar de moord op Derek Brookner. We geloven dat hij jullie entertainment was voor afgelopen nacht. Oh, mijn God. Officer McNaughty? Ik moet exact weten hoe laat hij kwam en ging gisteren. Het was donker. En zijn dans was lang. Dat was niet het enige lange. Okee. Inpakken. Ik denk dat een reisje naar het bureau ieders geheugen wel zal opfrissen. Kunnen we onderweg stoppen en brunchen dan? Ms. Lieberman, herinner je je ook maar iets van gisteravond? Derek droeg zijn kostuum nog toen hij vermoord werd afgelopen nacht, en hij heeft zijn auto nooit bereikt, waardoor jullie feestje de laatste plek is waar hij levend gezien is. Nou, hij leek in orde toen hij vertrok, toch? Ik bedoel Radio Luisteren Yeah. Oh, dank je Waren er problemen op het feestje, jaloerse mannen of vriendjes die langskwamen? Nee, het was het waren alleen de meiden. Wie organiseerde de show? Ik. JamJamie heeft altijd iets met agenten gehad. Het zal jullie misschien interesseren, dat ik een vrijwillige assistent bij moordzaken ben. Hoe heb je het geregeld? Op dezelfde manier als dat je pizza bestelt. Ik belde naar een nummer dat ik online gevonden had, Mucho Men, en gaf ze mijn credit card. flappen per uur om mijn beste vriendin in stijl uit te zwaaien. Zei hij waar hij daarna naar toe ging? We waren allemaal dronken tegen de tijd dat hij kwam. Ik bedoel, hij kan me zijn levensverhaal verteld hebben, en ik zou het niet meer weten. Wacht, een vrijgezellenfeestje, mannelijke stripper, veel alcohol Radio Luisteren Een van jullie heeft ongetwijfeld foto’s gemaakt.

Commentaren

Geen reacties gevonden

Schrijf commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*